Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Badescu, din greseala in greseala, pana la victoria finala. Intra sa vezi de ce

Mi-e din ce in ce mai greu sa-I inteleg pe iulian badescu. De fapt, nu pe el, ci actiunile sale. Dupa ce la sfarsitul lunii trecute a propus si aprobat HCL de ajustare( n.r. vax ajustare, ca a fost ridicarea subventiei la populatie)  a pretului gigacaloriei, acum vine cu o modificare la modificare. Adica, in sedinta extraordinara din 15 mai 2013, primarul Iulian Badescu propune ca pretul gigacaloriei stabilit prin incalcarea Legii transparentei decizionale, respectvi prin refuzul de a organiza dezbatere publica, sa intre in vigoare de la 1.05.2013. Grabit nevoie mare sa proteasca toti consilierii locali cu aceasta asa zisa ajustare, Badescu a uitat sa modifice data de intrare in vigoare a noului tarif nesubventionat, acesta fiind stabilit a fi aplicabil, in acea hotarare incepand cu 1.04.2013.
Iuliane, tata, nu stiu cine te sfatuieste, dar te invata prost si faci numai greseli pe care trustul Prahova, spre exemplu, nu le vede din cauza deontologiei care li s-a pus pe ochi. In cazul in care nu te-ai pins, avand in vedere ca sedinta extraordinara are loc pe 15 mai, iar tu spui ca asa-zisa ta ajustare sa intre in vigoare de la 1 mai, atunci ai o problema de retroactivitate, care nu este un principiu de drept. Vai de steaua noastra, cu tine in frunte daca asa conduci Consiliul Local si municipiul Ploiesti.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy