Take a fresh look at your lifestyle.

Intre a nu vrea si a nu putea

Dupa ce am asistat ieri la un meci al nationalei U21, cu un stadion arhiplin, la meciul echipei noastre de suflet cu CS Mioveni am fost aproximativ 3000 .
Pe langa imaginea dezolantă din tribune „spectacolul ” oferit de echipa ploieşteană a fost cireasa de pe tort.
De foarte mult timp nu am mai asistat la un meci atat de slab practicat de jucatorii Petrolului care pareau niste păpuşi manevrate de un papusar beat.
Adevaratul spectacol a fost asigurat de public, care pe langa traditionale scandari de acum cu „demisia Leo” si „demisia C. Vlad” nu a contenit in a-si incuraja favoritii pe parcursul intregii partide.
Dupa terminarea meciului o parte din suporteri au mers sa vorbeasca cu antrenorul si preşedintele clubului si au avut parte de aceeasi atitudine aroganta a lui Grozavu si aceeasi lipsa de coloana vertebrala a lui C. Vlad care refuza sa-si asume vina pe care o poartă.

In speranta ca duminică lupii galbeni vor arata altceva in meciul pe care il vor disputa in compania celor de la Daco Getica nu ne ramane decat sa fim in continuare alături de echipa.

Scor 0-0

Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: circa 3000.

Petrolul Ploiești: Tordai – Olaru, Ghinga, Cazan, Țigănașu (30 Velisar) – Chindriș, Cruceru – Lumu (46 N. Popescu), Marinescu (cpt), Ștefănescu – Tudor Șaim (61 Tamuz). Antrenor: Leo Grozavu.

CS Mioveni: Sima – Alexe, Celea, Burnea, E. Stoica (cpt) – Trașcu (25 Drugă), Mârzeanu – A. Popescu (82 Ivan), Coșereanu, Rădescu – V. Balint (85 Năstăsie). Antrenor: Iordan Eftimie.

Cartonașe galbene: Chindriș (22), Marinescu (45+1), Cruceru (53), Ghinga (73)/ Balint (47), Mârzeanu (65), Sima (90)

Au arbitrat: Andrei Florin (Tg. Mureș) – Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmbovița) și Florian Vișan (Galați)

Observatori: George Ionescu (București) și Mihai Basarab (Slobozia)
https://youtu.be/5GMslfg2eZE

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy