Take a fresh look at your lifestyle.

Intransigent a depus a treia solicitare.Sanda Dragulea va fi protejata in continuare, impreuna cu fiica ei devenita sefa peste noapte in primarie?

Dupa cum stiti, Intransigent a notificat de doua ori, pana acum, Biroul pentru Relatiile cu Asociatiile de Proprietari din cadrul primariei Ploiesti, cu privire la modul in care administreaza prin SRL-ul sau, Sanda Dragulea asociatiile cu care are contract de prestari servicii. Ba mai mult, am semnalat cum procedeaza si cu asociatiile cu care nu are contract, afisand cont-ul personal ca fiind cel in care solicita proprietarilor sa plateasca intretinerea.

Citeste pentru lamuriri: Sanda Dragulea, protejata in continuare de cei care o controleaza. Vom reveni si cu a treia adresa pana se vor lua masuri concrete

Pana acum Intransigent a facut doua solicitari de a eradica practicile Sandei Dragulea si a actiona in consecinta prin prisma atributiilor si fisei postului celor care lucreaza in Biroul de Relatii cu Asociatiile de Proprietari. Din pacate, raspunsurile au fost, cel mult, paralele cu solicitarile, desi s-au depus probe clare pentru a demonstra …ceea ce se stie deja in randul administratorilor. Din acest motive, Intransigent a decis sa revina si cu o a treia solicitare( vezi fascimil) pentru ca macar de data acesta sa se ia masurile care se impun, sa se faca o cercetare corecta a faptelor si sa se intocmeasca plangerile care organele abilitate, pentru ca se intrunesc elementele constituitive ale unor posibile infractiuni. In masura in care si al treilea raspuns va fi tot in bataie de joc, precum primele doua din care a reiesit clar ca Sanda Dragulea este protejata, ne vom indrepta impotriva celor desemnati sa cerceteze cele semnalate chiar public, pentru abuz in serviciu si neglijenta in serviciu. Aceasta persoana nu este un pun exemplu pentru administratorii de asociatiile de proprietari si trebuie oprita, odata pentru totdeauna, de la aceasta activitate, atat direct cat si prin interpusi, pana cand isi va face meseria corect, fara nicio suspiciune care planeaza asupra ei. Speram in continuare, desi se pare ca e in zadar, ca sa nu existe o protectie din partea lui Andrei Volosevici pentru colega sa de partid, pentru ca este o piatra de gatul domniei sale si acest lucru se va vedea in timp.

Pentru cei care nu stiu, Sanda Dragulea a fost consilier local PSD doua mandate la rand, iar anul trecut a trecut cu catel si purcel in PNL, dupa ce in prealabil primise un favor pentru fiica sa, din partea fostului primar Adrian Dobre.

Fiica Sandei Dragulea, pusa sefa de Andrei Volosevici. Care or fi criteriile?

Dupa cum vedeti in facsimil, Guzu Elena Sanda a devenit din acest an Sef Serviciu Publicate si Valorificare Patrimoniu, fapt care se pare ca a nemultumit vechii angajati care ar fi inceput sa plece. Nu mai surpinde pe nimeni ca atunci cand un primar vine in functie isi face o echipa a sa, poate parea chiar ceva normal, pana la un punct. Numai ca ideal ar fi ca sa-si ia langa el profesionisti, nu pentru sunt copiii unora care ii cer in functii doar pe prietenie, fara sa se fi remarcat personal cu ceva. Mai mult, se pare ca fiica Sandei Dragulea este pusa in functia de sefa provizoriu, pe 6 luni, prin dispozitie a primarului. Vom solicita conform Legii 544/2001 cu privire la liberul acces la informatiile publice date despre aceasta favoare facuta de Volosevici Sandei Dragulea, care ascunde e in ea ceva: un examen care sa arate masura in care Guzu Elena Sanda merita sa fie promovata. Ce studii are vom incerca sa flam si daca este necesar pentru a avea studii superioare pentru functia pe care a obtinut-o…

Este problema primarului pe cine angajeaza, cu atat mai mult cu cat recent a angajat ca si consilier pesonal unul dintre cele mai controversate personaje politice din Prahova, cercetat in dosare penale pentru fapte de coruptie, Adrian Semcu, fostul director de la Hidro Prahova. O sa revenim cu amanunte legate de cel de-al treilea raspuns al Biroului de Relatiile cu Asociatiile de Proprietari, cu date despre sefia fiicei Sandei Dragulea spunandu-va daca este o valoare si a meritat functia, daca s-a procedat pe prietenie fara sa se dea examen pentru a castiga cel cu un plan de management mai bun si alte amanunte interesante legate de protectia pe care o are Sanda Dragulea care, sa nu uitam, inregistreaza 3,17 miliarde de lei vechi datorii la cele peste 30 de asociatii de proprietari pe care le administreaza. Am putea face pariu ca proprietarii au platit ce aveau de platit pentru gunoiul colectat execrabil de Rosal, dar oare unde s-or fi dus banii? Daca Biroul pentru Relatiile pentru Asociatiile de Proprietari si-ar face datoria s-ar stii cu siguranta adevarul, iar influenta familiei Sandei Dragulea ar inceta. Poate!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy