Take a fresh look at your lifestyle.

Integritatea in functia publica, o necesitate!

Partidul National Democrat (PND), Organizatia Prahova, asteapta astazi din partea Consiliului Local Ploiesti un gest care sa arate respectul fata de lege, respectul fata de o sentinta definitiva a unei instante judecatoresti.

Condamnarea viceprimarului Raul Petrescu pentru fapte savarsite pe parcursul mandatului si din functia de viceprimar este, in mod evident, inca o rusine si o palma pe obrazul ploiestenilor, care, nu demult, si-au vazut primarul ales in 2012 arestat.

Consiliul Local Ploiesti este asadar singurul for ales si de la acesta asteptam decenta, profesionalism si luciditate in decizii.

Astazi Consiliul Local Ploiesti, conform legii, trebuie sa ia act de o sentinta judecatoreasca si sa constate vacantarea locului de consilier local ocupat de domnul Raul Petrescu.

Tot astazi, daca domnul Petrescu are onoare, ar trebui sa isi dea demisia din functia de consilier local si implicit din functia de viceprimar. Nu comentam ceea ce a facut dumnealui in acest mandat si nu cerem vreo lista cu realizarile dumnealui din aceasta functie din compasiune pentru un om aflat la un moment de cumpana, dar Partidul National Democrat (PND), un partid nou care pune pe primul loc integritatea oamenilor care ocupa functii publice, cere domnului Petrescu sa ne dea noua, ploiestenilor, un semn de respect depunandu-si demisia de onoare. Ar fi onest si corect din partea unui om votat in 2012 si platit din banii ploiestenilor mai mult de trei ani sa aiba decenta de a renunta la o functie de care insasi instanta judectoreasca a stabilit ca nu este demn. 

 

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy