Take a fresh look at your lifestyle.

Incomodph.ro la datorie// S-a rezolvat problema pe strazile Ghighiului si Vintileanca

In urma cu putin timp semnalam o problema in zona Bariera Bucuresti, pe strazile Ghighiului si Vintileanca. Am luat atunci legatura cu seful Serviciului Drumuri din cadrul Directiei Investitii din primaria Ploiesti, Dan Dobre pentru a remedia situatia, adica pentru ca firma care a asfaltat zona sa finalizeze lucrerea si sa toarne asfalt pe langa capacele de canalizare.

Ma vad nevoit sa mai si laud si o spun cu toata convingerea, pentru ca am avut de a face cu un om d eonoare, care si-a respectat promisiunea. Dan Dobre a promis atunci ca  situatia va fi remediata si asa s-a intamplat. De acum incolo, pe acele strazi se va putea circula asa cum era normal, nu mai exista riscul sa isi puna cineva masina in pericol. Jos palaria in fata lui Dan Dobre si m-as bucura sa existe cat mai multi oameni in administratie ca el. Ca sa ne laudam un pic, Incomodph.ro si-a facut inca o data datoria fata de cetateni.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy