Take a fresh look at your lifestyle.

Incomodph.ro la datorie// Parcul din strada Buna Vestire a fost rezolvat de catre SGU in urma articolului nostru

In urma articolului aparut in Incomodph.ro duminica 7 iunie, in urma unei sesizari de la cititori, situatia din Parcul din str. Buna Vestire a fost rezolvata de catre reprezentantii SGU Ploiesti( vezi AICI). Imediat dupa ce am postat articolul am trimis un mail catre directorul Politiei Locale Ploiesti si cel a SGU, cel din urma interevnind a doua zi cu promptitudine, dupa cum reiese din adresa remisa pe adresa noastra de mail:

„În urma articolului dvs., apărut în ediția din data de 7.06.2015, precum și a solicitării dvs.(trimisă pe e-mail) am luat legătura cu personalul coordonator al compartimentelor de profil și vă comunicăm următoarele, potrivit informațiilor furnizate de acesta:

 –      personalul de specialitate, din cadrul Compartimentului Spații Verzi, s-a deplasat în teren și a ridicat gunoiul depozitat pe spațiul verde;

 –      personalul din cadrul Serviciului Tehnic al societății a identificat obiectele de joacă deteriorate din incinta parcului și a înlocuit elementele lipsă. Acestea din urmă vor fi vopsite/lăcuite în perioada următoare.

De asemenea, pe această cale facem apel la cetățeni să nu mai depună gunoiul decât în locurile special amenajate pentru acest scop și nu pe spațiile verzi din municipiu. Totodată, informăm cetățenii municipiului că refacerea obiectelor de mobilier urban deteriorate și a complexurilor de joacă se derulează potrivit unui grafic prestabilit, acesta cuprinzand toate locurile de joacă de pe teritoriul municipiului. În același timp, precizăm că unele obiecte de joacă au nevoie de reparații complexe care necesită transportarea la sediul societății din Mircea cel Bătrân, urmând ca, după finalizarea lucrărilor, să fie reamplasate în incinta locurilor de joacă de unde au fost ridicate, această procedură derulându-se pe o perioadă mai îndelungată de timp”.
Ne bucuram ca am putut fi de folos comunitatii. Incomodph.ro isi respecta cititorii care se respecta pe ei insisi si inteleg sa aia atitudine atunci cand ceva este in neregula.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy