Take a fresh look at your lifestyle.

În Vinerea Mare, Ploieștiul e in sărbătoare

Zi frumoasa, timp perfect și un joc încântător. Cam așa ar putea fi descris, pe scurt, meciul de azi, de pe stadionul Ilie Oana.
Dacă la anunțarea primului 11 am avut cu toții emoții pentru rezultatul partidei de azi, am fost contraziși de Romica Ciobanu, care a dat dovada ca a gândit tactic perfect, introducând jucatori foarte rapizi care sa destabilizeze o apărare visătoare ca a celor de la Chiajna.
Cu un Nini Popescu strălucitor, un Velisar in nota lui obișnuita, adică sigur, cu Ciocâlteu și Lambru foarte activi, rezultatul final nu a mai surprins pe nimeni.
Felicitări tuturor jucătorilor pentru efortul depus și faptul ca au vrut sa facă uitat meciul cu Tunari.
Nu pot sa nu menționez și atmosfera incandescentă din tribune, cu toate ca Paștele este peste 2 zile și mulți, din diverse motive, nu au fost prezenți la meci. Cei aproximativ 2000 de spectatori prezenți și-au făcut din plin datoria, iar cântecul nostru al Peluzei 1 a început deja sa fie cântat de toată lumea.
Cum după sărbătorile Pascale, Petrolul va sta, deoarece Urban Titu s-a retras din campionat, următorul joc va fi peste doua săptămâni la Alexandria, derby-ul acestei serii.
Închei urându-va tuturor un Paste liniștit și fericit alături de cei dragi și…..Hai Petroluuuuu’!!!!!!!!!!!

 

FC Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna II  4-0 (2-0)

Marcatori: N. Popescu (13, 41-pen), Ciocâlteu (53), Arnăutu (77).

FC Petrolul: Avram – Antoche, Ichim (56 Frîncu), Ţicu – Catană (65 Arnăutu), Chindriş (cpt), Andor, Velisar (82 Bratu) – N. Popescu (72 Păun), Lambru, Ciocâlteu. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Concordia: Costache – Anghel, Panescu, Georgescu (cpt), Fota (36 Bonteanu) – Cimpanu, Ghiţă, Ivan (68 Calu), Marin (81 Stere) – Radu (54 I. Păun), Cioablă. Antrenor: Marian Dună.

Au arbitrat: Adrian Sorin Costreie (Buftea) – Marin Nicuşor (Suseni-Argeş) şi Şerban State (Curtea de Argeş).

Observatori: Costel Băntescu (Bucureşti) şi Costel Petre (Constanţa).

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy