Take a fresh look at your lifestyle.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 2.013 solicitări ale cetățenilor și au constatat 719 infracțiuni

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 262 de acțiuni. Au intervenit la 2.013 evenimente, dintre care 1.658 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 15 persoane urmărite național sau internațional, iar, în cauzele instrumentate, au fost dispuse 78 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 5.877 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.074.582 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 80 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 457 de permise de conducere, dintre care 26 pentru alcool, 85 pentru viteză și 8 pentru droguri. Au fost retrase  207 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy