Take a fresh look at your lifestyle.

In lipsa neanuntata a primarului interimar Cristian Ganea, problemele asociatiilor de proprietari au fost dezbatute si identificate solutiile

Ieri, 25 februarie 2016  a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, o intalnire dintre Consiliul Director al Uniunii Asociatiilor de Proprietari si reprezentantii ai furnizorilor de servicii si ai unor directii din cadrul primariei Ploiesti. A lipsit fara ne comunice, in prealabil, primarul interimar Cristian Ganea, care si-a facut un obicei prost din a ne ignora sau …trata cu o oarecare lipsa de respect pe care, in timp, cu siguranta, i-o vom intoarce.

Astfel, din partea UAP au participat Eugen Cristescu, presedinte si vicepresedintii Maria Manea, Maria Eftimie, Adrian Ionescu , Gheorghe Negoita, Mihai Matache, Dobre Tachi, Costin Firica, iar din partea furnizorilor Nicolae Cernat, director Apa Nova, Nicoleta Rizea si    Aurelian Nita,  din partea Veolia Energie Prahova, Mihai Paun- dir. Adj. SGU Ploiesti, Alexandru Bartos- Dep. Contracte, Creante si Emilian Petcu, dir. Productie la Rosal. De asemenea, au mai participat Constantin Croitoru din cadrul ISU Prahova, Vasile Ionescu, director RASP Ploiesti, Aldea de la Directia Tehnic –Investitii din primaria Ploiesti, Carmen Gheorghe, director Politia Locala.

A fost o prima intalnire intre noua conducere a UAP si institutiile mentionate, iar la sfarsitul lunii viitoare, intentionam sa avem intalnirea trimestriala dintre aceiasi participanti din partea autoritatilor locale si furnizorii de servicii si presedintii si administratorii asociatiilor afiliate la UAP.

Discutiile au fost constructive, iar cei prezenti si-au aratat deschiderea pentru a rezolva problemele semnalate de membri Consiliului Director al UAP. Un aspect important pe care il aducem la cunostinta publicului este cel legat de nemultumirea conducerilor asociatiilor de proprietari care ne-au semnalat faptul ca Total Post aduce facturile emise de Dalkia( Veolia Energie Prahova) dupa mai multe zile, fapt ce ingreuneaza afisarea listelor de plata in timp util( tinand cont ca este obligatoriu sa se afiseze listele de plata la cinci zile de la primirea ultimei facturi). Nicoleta Rizea a spus ca Dalkia monitorizeaza acest serviciu Total Post si daca nu isi vor imbunatati activitatea, se ia in calcul chiar rezilierea contractului.

Un alt aspect important de semnalat a fost legat de politistii locali voluntari, despre care Carmen Gheorghe a afirmat ca sunt perceputi gresit ca ar fi turnatori. De vina am putea spune ca este vechiul protocol incheiat intre UAP si Politia Locala in 06.02.2013, care a fost incheiat de Simona Baicoianu, pe vremea cand era presedinte UAP si fostul director al Politiei Locale. Acest protocol urmeaza a fi reziliat.

Apa Nova a semnalat faptul ca se fura capacele de canalizare si a inceput o campanie in acest sens. Rosalul a avut un comportament neadecvat, prin persoana d-ului Emilian Petcu, cerand UAP, in prima faza in mod imperios, sa se implice in recuperarea datorilor inregistrate de asociatiile de proprietari catre firma pe care o reprezinta acesta. Maria Manea i-a comunicat lui Emilian Petcu faptul ca recuperarea datoriilor se poate face prin intocmirea dosarelor de executare. La randul sau, preseidnte Eugen Eugen Cristescu a subliniat ca nu poate veni nimeni de pe o pozitie de forta sa impuna UAP ceva. Vasile onescu, directorul RASP a subliniat faptul ca pe agenda Consiliului Local se afla un proiect de hotarare prin care se doreste simplificarea si eficientizarea metodelor de recuperare a creantelor furnizorilor de la asociatiile de proprietari.

Vicepresedintii care reprezinta zona de sud in cadrul UAP, respectiv Negoita Gheorghe si Matache Mihai au adus la cunostinta celor prezenti anumite probleme cu care se confrunta zonele din care ei fac parte, iar reprezentantii furnizorilor si autoritatii locale si-au notat spre rezolvare cele semnalate. La randul sau, Dobre Tachi, reprezentant al zonei de Nord in cadrul UAP a semnalat problemele cin cartirul sau si s-a promis aceeasi implicare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy