Take a fresh look at your lifestyle.

In atentia membrilor UAP. Taierile de copaci de pe raza municipiului Ploiesti sunt efectuate numai de catre SC SGU Ploiesti

În urma controlului efectuat de reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova, în data de 1.08.2016, ca urmare a unei petiții adresate de către un cetățean al municipiului, au fost dispuse o serie de măsuri cu obligativitatea îndeplinirii lor de către societatea noastră.

Printre acestea, se numără și aceea a mediatizării faptului că toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public și privat al municipiului se realizează numai după obținerea avizului corespunzător din partea societății noastre.

Totodată, toate intervențiile asupra arborilor de pe domeniul public se realizează numai de către SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, în baza legislației și actelor normative în vigoare (art. 5(c) din Legea nr.24/15.01.2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților).

Pe cale de consecință, facem apel la toți președinții și administratorii asociațiilor de proprietari, din municipiu, să depună o cerere scrisă la societatea noastră, în cazul în care locatarii solicită toaletarea sau doborârea arborilor de pe spațiile verzi aferente asociațiilor respective. Solicitările se pot depune la registratura societății noastre, din str. Văleni nr.32, pot fi trimise pe email, la adresa: secretariat@sguploiesti.ro sau pe nr. de fax: 0244/510.353.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy