Take a fresh look at your lifestyle.

In atentia domnului primar interimar// Noi v-am invitat oficial, domnule

Se pare ca atunci cand spui adevarul doare, ceea ce nu e nimic nou. Am atras atentia intr-un text recent, ca viceprimarul cu atributii de primar, Cristian Ganea a fost invitat la intalnirea dintre Consiliul Director al UAP si furnizorii si reprezentantii autoritatilor locale, in data de 25 februarie( Vezi AICI). Domnia sa nu este la prima abatere de acest gen si stie despre ce vorbesc. Candva o sa povestesc  si asta pentru ca este, in opnia mea, foarte grav ce s-a intamplat. Sunt convins ca este un om foarte ocupat, dar avand in vedere ca adresa prin care UAP l-a invitat a fost inregistrata pe data de 17 februarie, pana pe 25 a avut destul timp sa-si consulte agenda pentru a stii daca poate veni sau nu si daca nu putea veni stia numarul de telefon sa ne contacteze pentru a ne aduce la cunostinta imposibilitatea participarii. Asta inseamna sa il respecti pe cel care te invita pentru ca tu, la randul tau, sa poti cere sa fii respectat. Pana la urma nu e vorba de mine, poate nici de Uniunea Asociatiilor de Proprietari ci de fiecare membru al nostru, in parte, fiecare administrator sau presedinte.

Intr-o discutie pe care am avut-o cu domnul Ganea, domnia sa mi-a spus ca nu a fost instiintat si ca cineva va raspunde. Noi am postat invitatia aici. Asteptam ca si domnul primar interimar sa faca public cine se face vinovat ca nu i s-a adus la cunostinta si ce masuri s-au luat. Desi nu scuza cu nimic comportamentul domniei sale.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy