Take a fresh look at your lifestyle.

Hale si Piete raspunde acuzelor din presa locala, pe care le considera fake news

In urma articolului „ Fatalailor din Primaria Ploiesti, INCHIDETI Halele si Pietele aglomerate si insalubre”  publicat in data de luni 16.03.2019/ora 9:27, accesibil la https://ph-online.ro/administratie/item/111021-fatalailor-din-primaria-ploiesti-inchideti-halele-si-pietele-aglomerate-si-insalubre, cu fotografii care sunt, mult mai vechi, conducerea societatii noastre doreste sa informeze opinia publica si sa va asigure ca:

  • S-au luat masuri suplimentare de curatenie, dezinfectie, instalarea de dozatoare cu dezinfectant;
  • S-a luat masura asigurarii accesului controlat in incinta spatiilor comerciale din Hale in conformitate cu recomandarile Grupului pentru Situatii de urgenta, fiind in acelasi timp separat tranzitul intre sectoarele comerciale, respectiv, intre Hala intermediara/mare si Hala de peste. Accesul in aceste zone se face separat si controlat.
  • S-a afisat la loc vizibil lista cu cele 10 reguli obligatorii de urmat stabilite de Ministerul Sanatatii si toti chiriasii au fost informati de necesitatea respectarii acestor reguli;
  • S-a dotat imobilul Halelor Centrale cu dozatoare umplute cu solutii de dezinfectare a mainilor si s-au amplasat covorase impregnate cu solutie de cloramina la intrarile in imobil;
  • Zilnic se face dezinfenctia pavimentelor cu solutie dezinfectanta pe baza de clor.

SC Hale si Piete SA este in masura sa a anunte si sa asigure opinia publica de faptul ca  desfasurarea activitatilor comerciale se face in siguranta.

Articolul de mai sus publicat de editia on-line www.ph-online.ro, se incadreaza asadar, fara putinta de tagada, in conformitate cu fotografiile de azi 18.03.2020 ora 10.20, atasate prezentului comunicat, ca fiind un FAKE NEWS, menit sa destabilizeze si sa creeze panica in aceste conditii speciale!

Totodata societatea noastra va poate pune la dispozitie, la cerere, oricand, inregistrarile de pe toate camerele de supraveghere din dotare, care vor demonstra ca nu a fost o astfel de situatie ca cea prezentata de articolul respectiv, din momentul declararii starii de urgenta si pana in prezent.

Va multumim pentru sprijin in informarea corecta a cititorilor dvs. si a ploiestenilor in general!

CONDUCEREA HALE SI PIETE SA PLOIESTI

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy