Take a fresh look at your lifestyle.

Grozavu pune conditii pentru rezilierea contractului si exclude jucatori importanti din echipa

In urma meciului de joi 4 octombrie pe care Petrolul l-a jucat la Pitesti cu FC Argeș, dar mai ales al rezultatului umilitor, la intoarcerea la Ploiesti echipa petrolistă a fost asteptata la stadion de un numar de aproximativ 50 de fani componenti ai Peluzei 1 Ilie Oană. Acestia i-au reprosat antrenorului Leo Grozavu rezultatele slabe ,faptul ca nu isi asuma aceste rezultate dand vina doar pe jucatori, dar si alcatuirea echipei si trecerea pe linie moarta a anumitor fotbalisti fara un motiv plauzibil cerandu-i acestuia o demisie de onoare
Daca initial se anuntase in media ca Leo Grozavu este ca si plecat avand informatii, pe surse ca, vineri la un restaurant din Paulesti, partenerul finantator Madalin Mihailovici s-ar fi intalnit cu Anghel si Edi Iordănescu, aflam cu stupoare ca antrenorul Petrolului refuza demisia si incheierea contractului pe cale amiabila.  El solicita intrega suma de bani pana la expirarea contractului, pentru a-si pune semnatura pe rezilierea contractului.
Aceleasi surse ne informeaza ca trei jucatori din garda veche au fost exclusi din lot ei facand azi antrenament separat. Este vorba de Antoche ,Bolboaşă si Arnautu .
Sa ne asteptam ca si altii din vechea garda sa ii urmeze, aici fiind vorba de Nini Popescu Velisar Olaru si Chindriş?
Vina este impartita, dupa parerea noastra, intre antrenor si presedintele clubului cu mentiunea ca ultimul are antecedente legate de scoaterea din echipa a lui Prunescu si trecerea lui pe linie moarta, dar si indepartarea pentru o noapte de la echipa a lui Nini Popescu si readucerea lui de teama suporterilor.
Deasemenea, noi consideram ca prin atitudinea sa total neprofesionista presedintele Petrolului a rupt vestiarul creand o stare de animozitate atat intre jucatori si antrenor, dar mai ales in sanul echipei jucatorii ajungand sa se suspecteze unii pe altii carei tabere ii apartin.
In incheiere cerem demisiile de onoare ale lui Leo Grozav si Cristi Vlad si deasemenea partenerul finantator sa aduca la conducerea clubului si a echipei oameni de calitate si profesionisti cu care sa ne atingem telul, promovarea in liga 1.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy