Take a fresh look at your lifestyle.

Gradinita noua in comuna Lapos

Dupa patru ani de chin, inceputa in vremea fostei primarite despre care Incomodph.ro scria ca e mai tare ca Don Corleone, astazi Gradinita din Lapos a fost finalizata. Eforturile depuse de actualul primar, Dumitru Constantin Târlea au dat roade, chiar in conditiile de criza stiute de toti. Nu e mai putin adevarat ca Mircea Cosma are rolul sau, alocand sumele de bani necesare pentru finalizarea lucrarii.

Suma alocata de administratia judeteana este de 500.000 lei, iar Gradinita din comuna Lapos este mandria edilului, dupa un an jumatate de la instalarea in functie. Cladirea gradinitei are 3 sali,  două grupuri sanitare proprii,un aparat de dedurizare a apei, precum si o centrala pe lemne pentru incalzire; beneficiarii vor fi atât copiii de grădinita,  dar si elevii de la clasa pregatitoare(clasa 0). La receptia de astazi a fost prezent si Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova.

Dumitru Tarlea este din categoria primarilor moderni, care nu sunt straini de internet si de facebook. El isi promoveaza realizarile si frumusetile zonei pe pagina de facebook a Comunei Lapos.

Indraznim sa speram la mai mult pentru comuna noastra. Criza ne-a afectat si pe noi, pentru ca altfel Gradinita ar fi fost finalizata mai demult. Mai avem in plan si alte realizari in perioada urmatoare pentru binele locuitorilor comunei. Cei care vor sa stie despre activitatea noastra ne pot gasi pe facebook”, ne-a declarat Dumitru Tarlea, primarul din Lapos.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy