Take a fresh look at your lifestyle.

Gest umanitar al deputatului Gabriela Anghel

Astăzi, 30 martie 2015, doamna deputat Gabriela Lola Anghel împreună cu membri ai PND Ploieşti au vizitat Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost din Ploiesti, dar si Centrul Cireşarii pentru copiii fără adăpost sau proveniţi din familii cu probleme.

„In încheierea campaniei de strângere de haine pentru oameni şi copii fără adăpost demarată la sfârşitul lunii ianuarie 2015, astăzi am fost in măsură să donăm din partea cetăţenilor Ploieştiului aproximativ 400 kg  de haine noi si second hand care sperăm să fie de folos persoanelor fără adăpost. Este plăcut să vezi că asemenea iniţiative adună oamenii cu suflet bun laolaltă şi îi solidarizează cu cei mai putin norocoşi. Impreună cu colegii mei de la PND, domnul Dinescu Dorin, Preşedintele Comitetului de Iniţiativă PND Ploieşti, doamna Pascu Alina, doamna Constantinescu Petruta, pe care cu mândrie ii mentionez, am avut ocazia să stăm de vorbă cu responsabilii acestor centre, oameni inimoşi şi profesionişti, care ne-au arătat cu amabilitate stabilimentele si ne-au prezentat situaţia acestora”, a afirmat doamna deputat.

Pe viitor doamna deputat Anghel intentionează să mai organizeze astfel de campanii care să stimuleze atât solidaritatea între oameni cît şi dorinţa acestora de a se implica mai activ în viaţa oraşului. De asemenea dezvoltarea spiritului civic al ploieştenilor reprezintă una dintre priorităţile doamnei deputat.   

Biroul de presă

Foto: observatorulph.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy