Take a fresh look at your lifestyle.

Franta// Marea cursa hipica Prix D’Amerique poate fi urmarita live, duminica 30.01.2022

Cea mai mare cursa de trap din lume se disputa in ultima zi de duminica din luna ianuarie, in fiecare an, din 1920 incoace. Cursa are loc pe cea mai frumoasa baza hipica din lume, Vincennes de la marginea Parisului.
Evenimentul hipic este dedicat Statelor Unite ale Americii pentru ajutorul acordat Frantei in primul razboi Mondial. Cei18 bidivii care participa, au avut de trecut 6 probe de calificare pentru aceasta finala mondiala.
Asa cum a declarat astazi propietarul celui mai bun cal din lume Face Time Bourbon, respectiv Antonio Somma, in timpul antrenamentului de dimineata, armasarul s-a accidentat la un picior si dupa o discutie cu antrenorul calului, Sebastian Guarato si dupa examenul clinic s-a decis ca sa-l se retraga din cursa, spre dezamagirea fanilor.(foto )
Organizatoarea reuniunii de duminica viitoare 30.01.2022, respectiv  societatea Le Trot a reinclus in programul alergarilor 11curse, iar valoarea totala a premilor este de 2.240.000 euro. Cursa centrala Prix D’Amerique este premiata cu 1mil.euro.
Iubitorii curselor de cai, mai ales ai curselor de asemenea amploare precum Le trot, care doresc sa vizioneze live reuniunea, care incepe la ora 13(ora Romaniei)o pot face accesand site-ul LeTrot live.
Bold EAGLE

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy