Take a fresh look at your lifestyle.

Fotbalul e pentru spectatori

Așteptat cu nerăbdare meciul de azi, cu echipa patronata de fiul celui mai puternic om din PSD, a debutat cum nu se poate mai bine cu golul din min 2 al lui Păun.
După aceea, contrar tuturor așteptărilor, jucătorii Petrolului au dat dovada de superficialitate și automulțumire considerând ca, după victoria clară din meciul cu Alexandria, este suficient sa între in teren și meciul este câștigat.
Pe lângă faptul ca nu au jucat mai nimic nu am văzut la jucătorii noștri acea agresivitate și dăruire cu câte au jucat in ultimul timp.
Ce este cel mai deranjant este faptul ca este prima înfrângere in aproape doi ani de când Petrolul a renăscut.
Dacă prea multe nu putem spunedespre joc, trebuie menționat mesajul transmis de membrii Peluzei 1 Ilie Oana,  un mesaj de solidaritate cu suporterii timișoreni și anume ca fotbalul se joaca in teren de către jucatori, pentru spectatorii din stadioane.
In plus, in ultimile minute suporterii din Peluza 1 au părăsit peluza și au așteptat fluierul de final pe culoarul de sub peluza tot pentru a trage un semnal de alarma asupra abuzurilor la care sunt supuși de către Jandarmerie și nu din cauza scorului de pe tabela așa cum au afirmat comentatorii digi sport.
Petrolul Ploieşti – Voinţa Tr. Măgurele 1-3 (1-1)
Marcatori: Păun (2)/Fotescu (44), Antoche (53, aut), Niculae (90+4).

FC Petrolul: Avram – Antoche, Ichim, Ţicu (55 Olaru) – Saim Tudor, Chindriş (cpt), Andor (68 Cârjan), Velisar – Ciocâlteu (72 Lambru), Arnăutu, Păun (54 N. Popescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Voinţa: Isvoranu – Suciu (cpt), Sălcianu, Prodan (85 Pantelimon), Mitrea – Chebac (49 Roman), Moise – Niculae, Cruceru (90+2 Scurtu), Mihaiu – Fotescu. Antrenor: Mugur Cornăţeanu.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy