Take a fresh look at your lifestyle.

Finalizarea achiziţiilor publice în cadrul proiectului proiectului „Centrală fotovoltaică de producere a energiei electrice din conversia energiei solare în Oraşul Mizil, judeţul Prahova”

Oraşul Mizil a finalizat în data de 12.04.2013 procedurile de achiziţie publice, desfăşurate conform legislaţiei achiziţiilor publice în vigoare, stabilite în cadrul proiectului „Centrală fotovoltaică de producere a energiei electrice din conversia energiei solare în Oraşul Mizil, judeţul Prahova”.

CONSILIUL LOCAL MIZIL, cu sediul în Mizil, bd. Unirii, nr. 14, judeţul Prahova, este beneficiarul proiectului „Centrală fotovoltaică de producere a energiei electrice din conversia energiei solare în Oraşul Mizil, judeţul Prahova” co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, în calitate de Organism Intermediar pentru Energie, în numele şi pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”. Valoarea totală a proiectului este de 46.458.212  lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 34.868.926 lei, iar durata perioada de implementare a proiectului este de 23 luni: 17.07.2012-16.06.2014.

            Construcţia centralei fotovoltaice se va realiza de o asocierea formată din S.C. TOP RAM PROJECT S.R.L. Bucureşti, S.C. ELECTRO-ELFA INTERNAŢIONAL S.R.L. Botoşani şi S.C. ENERGOMONTAJ S.R.L. Bucureşti, după un proiect realizat de S.C. ROMAIR CONSULTING S.R.L. Bucureşti. Valoarea contractului de execuţie a centralei fotovoltaice este de 31.132.940,66, iar durata de realizare a investiţiei este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere de către Oraşul Mizil.

            Pe durata execuţiei lucrărilor proiectantul S.C. ROMAIR CONSULTING S.R.L. Bucureşti va acorda asistenţă şi va asigura supervizarea lucrărilor.

            La finalizarea proiectului Oraşul Mizil va dispune de o invetiţie ce va permite acoperirea consumului de energie electrică din sectorul public, sumele economisite fiind disponibilitate pentru alte proiecte.

 

            Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

              Petronela Sturz – manager de proiect sau Doru Mladin – responsabil comunicare

              Adresa: Bd. Unirii, nr. 14, Mizil, judeţul Prahova

              Telefon: 0244-250027; fax: 0244-251120

              E-mail: primaria@primaria-mizil.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy