Take a fresh look at your lifestyle.

fiipregatit.ro// Un ghid pentru situatii de urgenta, de la cumparaturi pana la transportul in comun

Pandemia creata la nivel mondial de COVID-19 a luat pe nepregatite populatia lumii, indiferent de tara. Liderii tarilor de pe planeta au fost luati si ei pe nepregatite desi Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat pericolul inca de anul trecut din martie( vezi AICI stirea de anul trecut de la PROTV). Nu numai sistemul sanitar romanesc a fost luat ca din oala, ci toate sistemele sanitare din lume. Poate cu exceptia Chinei, dar nu vreau sa intru in teoria conspiratiei, pentru ca nu face obiectul discutiei si am pierde timpul pe scenarii.

Vreau sa va aduc la cunostinta, desi poate multi stiti, eu de-abia am aflat spre rusinea mea, ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta a creat un site pentru promovarea unui ghid amplu pentru diferite situatii de urgenta cu care ne confruntam. De la cum sa procedam cand mergem la cumparaturi, la cum sa procedam daca circulam cu mijloacele de transport in comun.

Laudabila initiativa si benefica, pe foncul acestei isterii nationale creata de pandemie. Sunt reguli firesti, pe care le uitat, totusi, sub panica creata de ceea ce vedem ca se intampla in tari prietene ca Italia, dar reguli pe care daca le respectam avem sansa sa depasim cu bine pandemia. Cu cat respectam reguilele mai bine, cu cat ne protejam mai bine, chiar spre izolare, cu atat pandemia isi scade din forta pe care o are acum.

Indemanul nostru este sa fim calmi, sa ne protejam si, acum ca avem acest ghid, sa il studiem si sa aplicam recomandarile pe care le gasim in el, dand click aici: fiipregatit.ro.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy