Take a fresh look at your lifestyle.

F#ck it! 20 Nicoleta Crăciunoiu- Albă ca Zăpada fără de care Ploieștiul ar putea arăta ca un oraș european

Din 2016 sunt atent la faptele administrative ale Nicoletei Craciunoiu si la pagubele produse la bugetul local. Le voi detalia in ziarul Intransigent.ro pe fiecare in parte, acum doar ne-am dezmortit un pic amintindu-le. Este o logica in actiunile acestei Alba ca Zapada asa cum o considera papagalii care vand in ea o salvatoare, cand, de fapt, ea este o piatra de gatul Ploiestiului si principala cauza a plafonarii acestui municipiu, a lipsei lui de dezvoltare. E la fel de cenusiu de multi ani. Nu a reusit sa se inteleaga cu niciun primar, la toti si-a umflat muschii cu impertinenta omului caruia ii pute munca si care are spatele asigurat. Aceste anomalii administrative trebuie sa inceteze, pentru ca Ploiestiul sa inceapa sa se dezvolte, sa arate ca un oras european, plin de viata.

Daca nu e un efort prea mare distribuie acest pamflet, poti sa dai si like daca ti-a placut si aboneaza-te AICI daca ai un cont de gmail. Multumesc anticipat.

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy