Take a fresh look at your lifestyle.

Facebook// Ploiestenii i-au umplut frigiderul de reprosuri dupa o postare. Intra sa vezi “urarile”

Astazi, primarul Iulian Badescu a tinut sa anunte fanii ca a semnat pentru finantarea Parcului Vest. Lucru laudabil, in contextul in care mai toate promisiunile sale electorale s-au dus pe apa Sambetei. N-are rost a mai spunem ca aceasta finantare este tocmai aceea pe care o contesta in perioada cand era senator, pe motiv ca o parte din teren se afla in litigiu. Am vorbi degeaba, se uita repede!

Interesant este ca din din 15 persoane care au comentat, doar doua s-au ambitionat sa ii tina partea primarului. Unul i-a umplut frigiderul de carne, nu numai de reprosuri. Altul regreta ca l-a votat, iar ceilalti isi striga nemultumirea fata de promisiunile nerespectate. Oare domnul primar mai rezista acestei presiuni a ploiestenilor sau il doare in motul de la basca si isi vede linistit de “proiectele” lui?

Dati click pe poza( din pacate, nereusita) si cititi comenturile sau intrati AICI. Sunt savuroase, mult prea aproape de adevar si spuse in doar o ora!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy