Take a fresh look at your lifestyle.

Facebook//Autodescrierea unui director din primarie: “un araboi chior si basit fara harem”. Intra sa vezi cine e

Site-ul de socializare a devenit o cale mai scurta de interactionare intre oameni, scurteaza distanta, dar si timpul de cunoastere. Sau, macar, pastreaza iluzia unei cunoasteri a celui cu care vorbim. Cert este ca daca iti aduci aminte de cineva sau il cauti in mod special nu trebuie decat sa dai o cautare pe Facebook si il gasesti. Ai si poze si propriile definitii despre acea persoane, care nu exista sa se prezinte, printre randurile scrise la diferite postari. Asa se intampla si cu directorul din primarie care pe langa poza amuzanta, in care pare a fi chiar un arab, mai ales ca il si ajuta fata, mai spune ca este basit, dar fara harem. Nu stim daca ii este necesar harem la cata treaba ar trebui sa aiba si nici macar cat de basit e. Daca, avand o functie publica, un director  isi permite sa faca aceasta afirmatie tocmai in spatiul public intr-o zi lucratoare de 18 februarie , la 4 minute dupa orele de program, inseamna ca viata e dulce tare in primarie. Cei drept, postarea e din 2011, in mandatul lui Andrei Volosevici cand eu cam scartaiam cu Facebook-ul, pentru ca altfel vi l-as fi prezentat de atunci.

Adevarul e ca in spatiul public fiecare e liber sa faca ce vrea, d cand lucrezi in primarie si mai esti si director de institutie poaqte n-ar strica un pic de decenta si de respect, pentru functia pe care o ocupi. Asta daca te respecti pe tine inusti si, mai ales, munca pe care o depui. Asta daca o depui si nu dai din gura, numai, ca sa creezi aceasta impresie.

In final, daca nu v-ati dat seama singuri, arabul basit din primarie este Florin Petrache, directorul Directiei de Patrimoniu. Uitati-l in toata splendoarea:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy