Take a fresh look at your lifestyle.

Exista ADI Deseuri si-n Podenii Noi, domnule Bogdan Toader? Sau Mihai Alionte e prietenul dvs si il lasati sa faca ce vrea cu colectarea deseurilor?

Primarul Mihai Alionte a interzis operatorului care a castigat licitatia organizata de ADI Deseuri Prahova sa colecteze deseurile din localitatea sa, pentru ca desfasoara activitatea de salubritate prin interpusii sai, iar Bogdan Toader tace si, mai mult, il sustine la o noua functie de primar

Nu stim ce il recomanda pe primarul din Podenii Noi, Mihai Alionte, dar omul acesta este sustinut de greii locali din Alianta PSD, PP USL si Pro Romania care si cum ar fi ceva de capul lui. Din pacate pentru locuitorii acelei comune, Alionte este o pacoste si o demonstreaza zi de zi prin activitatea sa. Scriam anul trecut despre abuzul legat de servciuld e salubritate pe care il gestioneaza prin interpusi. Bogdan Toader, actualul  presedinte al Consiliului Judetean Prahova si candidat pentru un viitor mandat, se face ca ploua si tolereaza un abuz vecin cu penalul. Ca sa intelegeti si dvs, dar mai ales Bogdan Toader, pentru ca la MIhai Alionte nu avem pretentii, primarul din Podenii Noi executa serviciul de salubritate  in localitate si a instituit o taxa de salubritate pe care o impune cetatenilor desi ADI Deseuri, organziatia in care sunt 103 primarii si Consiliul Judetean, a organizat licitatia pe zona Podenii Noi si a desemnat castigatorul inca de anul trecut.

Citeste si: Taxa de salubritate pentru colectarea deșeurilor, bătaie de joc la adresa contribuabililor

Dar, iata ca nici la aceasta ora operatorul, acelasi ca in Ploiesti, adica Rosal Grup SA nu calca pe teritoriul localitatii conduse de Alionte, ca si cum ar fi mosia sa, lasandu-l pe acesta sa incaseze bani pentru uns erviciu oferit de el. Mai mult, Alionte considera ca nu mai face parte din ADI Deseuri, desi nu a platit nicio despagubire asa cum prevede statutul. A trimis si el o adresa catre Consiliul Judetean si catindatul PSD la functia de preseidnte a inghitit in sec si ii tolereaza toate abuzurile primarului Alionte. Nicio alta localitate nu incalca prebederile statutului ADI Deseuri, in afara de Mihai Alionte, dar Bogdan Toader nu zice nimc.

Ba dimpotriva, se arata indignat intr-un comunicat de presa ca acest primar de la Podenii Noi este suspendat din functie de catre prefectul Cristian Ionescu, alaturi de alti trei din echipa sa.

Pe scurt, situatia este in felul urmator,: un primar, pe numele lui MIhai Alionte, „patron” al comunei Podenii Noi  a decis cu de la sine putere, ca nu vrea sa respecte statutului organziatiei din care face parte si interzice punerea in aplicare pe teritoriul comunei sale, executarea serviciului de salubritate pentru ca in mintea lui considera ca nu face parte din ADI Deseuri, iar presedintel Consiliului Judetean Prahova si al ADI Deseuri, Bogdan Toader tace, se uita in alta parte,s e face ca ploua, in timp ce „patronul” localitatii sfideaza legea, dovada fiind zecile de dosare penale de coruptie si nu numai pe care le are. Practic, presedintele Consiliului Judetean Prahova sustine un candidat care, de patru ani, face ce vrea in localitate, fara sa respecte legea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy