Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv//Eugen Mihalache si-a dat demisia din PP-DD

Informatiile ultima ora despre Diaspora italiana a PP-DD sunt socante. Liderul de necontestat al lui Diaconescu in Italia, Eugen Mihalache si-a dat demisia, scarbit, se pare, de minciunile cu care a fost prostit poporul cu televizorul. Personaj influent in Diaspora, Mihalache ar fi convins foarte multi oameni sa il aleaga pe Dan Diaconescu si partidului lui. Unii dintre acestia si-ar fi vandut bunurile pentru a face politica pe care o dorea “mentorul”, crezand minciunile pe carer acesta le aducea seara de seara la cunostinta publicului, prin intermediul OTV. Eugen Mihalache reprezenta o forta pentru PP-DD, in perspectiva alegerilor parlamentare din noiembrie. Din cate se pare PP-DD este lovit din interior, char de oamenii de incredere. E un semnal ca membri acestui partid incep sa se lumineze in legatura cu promisiunile lui Diaconescu si ale acolitilor sai.

Dupa cum stim, la Prahova se alfa un personaj de “calibrul” lui DD, respectiv Radu Socoleanu care, in afara de o relativa charisma, nu are nimic care sa atraga. Plin de minciuni, la fel ca cel care l-a pus in functie la Prahova, Socoleanu este un om fara coloana, un oportunist. Poate si la Prahova se va intampla la fel ca in Diaspora italiana si oamenii se vor convinge de caracterul lipsit de esenta a acestui multi- politician, Radu Socoleanu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy