Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Noul Spital de Pediatrie este o teapa, avem dovada. Badescu n-a trimis nicio cerere Comisiei de Acreditare. Demisia!

Dupa cum bine stiti, una dintre promisiunile forte ale actualului primar Iulian Badescu a fost cea legata de Noul Spital de Pediatrie, pe langa pensia munciipala cu care a luat fata multor oameni sarmani. Dupa ce, intial, a propus ca amplasament un teren de langa Spitalul Judetean, pe la inceputul lui septembrie anul trecut s-a indreptat catre Petrom. Numele de Razvan Alecu iti spune ceva Badescule?( vom reveni asupra acestui aspect candva, ca sa vedeti ca a furat initiativa acestui om si si-a asumat-o, asa cum deja ne-a obisnuit)

Asadar, noul amplasament este cladirea Petrom de vis-à-vis de Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, care a fost acordata ca sponsorizare primariei Ploiesti, cu scopul  clar definit ca sa devina Spital de Pediatrie.

Din pacate pentru cei de la Petrom, nu exista nicio intentie din partea primarului ca sa construiasca acel spital, desi sponsorizarea  acestora a fost una laudabila, in beneficiul comunitatii. O sa spuneti ca am innebunit si ca ma iau de primarul asta “nevinovat”. Va voi demonstra ca am dreptate.

In primul rand trebuie sa stiti ca lunar, primaria Ploiesti cheltuie in jur de 25.000 de euro cu cladirea sponsorizata, din infomatiile pe care le avem. O sa mai verificam ca sa va spunem cifra exacta. Trebuie sa va aduc aminte ca Petrom a acordat un termen de gratie pentru finalizarea lucrarii, de 30 de luni. De patru luni de cand s-a primit sponsorizarea, Badescu nu a initiat niciun proiect care sa vizeze efectuarea unui studiu de fezabilitate care sa exprime ce cheltuieli implica recompartimentarea cladirii, dotarea cu aparatura necesara s.a.m.d. Am putea trece si peste asta, numai ca peste ce veti citi mai jos nu putem trece si spune raspicat ca este vorba de o minciuna ordinara spusa de un primar de duzina, incapabil sa faca ceva pentru comunitatea care i-a dat sansa de a ocupa aceasta functie.

Suntem in data de 4 aprilie 2013 si Iulian Badescu, piratul care ne conduce, nu a trimis catre Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor nicio cerere, iar procedura de acreditare este una laborioasa si dureaza. Atat Legea 95/2006, privind reforma in sanatate, cat si Ordinul  Ministrului 970/2010 privind aprobarea Procedurilor, standardelor si metodologiei de acreditare a spitalelor sunt acte normative stricte care nu permit acreditarea Noului Spital de Pediatrie de pe o zi pe alta. Iar faptul ca Badescu a venit in fata populatiei si s-a batut cu caramida in piept ca face el spital pentru copii fara nicio acoperire din acest punct de vedere, spune multe despre acest primar mincinos!

In aceste conditii, cred ca a venit timpul sa-i cer demisia pentru ca este o rusine a tagmei primarilor. Se pare ca interesele comunitatii nu coincid deloc cu interesele primarului Badescu. Pe cei care inca mai cred in acest primar ii invit sa intre pe site-ul Comisiei de Acreditare AICI si sa verifice personal lista cu cererile de acreditare a spitalelor. Veti observa ca nu exista niciuna venita dinspre Badescu, pentru Noul Spital de Pediatrie.

Confirmarea vine chiar de la Comisia de Acreditare care ne-a raspuns la cererea conform Legii 544/2001 si pe care o puteti vizualiza mai jos, daca dati click pe poza ca sa o mariti. Rusine sa-ti fie Badescule.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy