Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Biroul Politic al PNL Podenii Noi a fost dizolvat, iar primarul nu e mai seful organizatiei. Sprijinul politic a disparut si el

La cate magarii, ca sa nu le zic abuzuri, am vazut sau mi s-au adus la cunostinta de catre bietii oameni din comuna Podenii Noi, comise de primarul Alionte Mihai, o sa imi dau doctoratul. E de ajuns sa intri in localitate si sa te apropii de primarie si parca pluteste in aer o poveste cu functionari publici care lucreaza si sambata si duminica, pentru ca primarul trebuie servit. Poate ca inspectorii ITM se vor sesiza dupa acest articol si vor tine cont de ce ne spun localnicii si anume ca se lucreaza si sambata si duminica, iar cei care o fac, nu comenteaza pentru ca sunt oamenii primarului, dar chiar si ei trebuie sa respecte regulile impuse de Codul Muncii. Unii, pe care ii stiu eu, se vaita ca muncesc 8 ore si li se da si o pauza de masa de 30 de minute, dar oamenii astia, saracii de ei, chinuiti de un primar care se crede mosier, cu ditamai casa si magazin la parter sau cu doua balastiere ale caror autorizatii sau documente de functionare sau livrare doar vantul poate ca a auzit, nu zic nimic. Ca sa nu mai vorbim si despre alte abuzuri acum, pentru ca am strica tot farmecul. Dar vom vorbi.

Acum ne referim doar la noutatea noutatilor. Adica despre faptul ca inainte de sedinta de Consiliu Local din 28.02.2019, primarul Alionte Mihai a cam luat-o in mana politic vorbind. Adica, cel pe care il scuipa in ochi, in sediuL ALDE fiind cu cateva zile in urma, unde cauta sprijin politic, respectiv Iulian Dumitrescu, presedintele organizatiei judetene a PNL i-a trimis doua notificari. Una mai interesanta decat cealalta.

Prima ar fi ca Pacala, zis si Alionte Mihai nu mai este presedinte la PNL Podenii Noi si a fost inlocuit cu colegul sau, Radu Mircea. Ca sa fie tacamul complet, Iulian Dumitrescu, nu numai ca l-a demis din functia de presedinte al organziatiei locale ci i-a retras si sprijinul politic, iar pe cale de consecinta, acum Alionte este primarul ploii, pentru ca nu poate trece nici la ALDE in timpul mandatului.

Pe langa aceasta demitere, Iulian Dumitrescu a mai luat o masura, chiar mai dura daca e sa ne gandim la consecinte. A decis prin adresa pe care o vedeti in facsimil, ca dizolva Biroul Politic al organziatiei PNL Podenii Noi, iar primarul care avea in consiliu local un numar de 9 consilieri din partea PNL, nu-i mai are. In acest moment putem spune ca Alionte Mihai este scos din joc si, poate ca nu ar fi rau ca organele abilitate sa inceapa de undeva aplicarea Legii 115/1996, privind declararea si controlul averii demnitarilor, magistratilor, functionarilor publici si a unor persoane cu functii de conducere. Nu de alta, dar e ca si cum aceasta lege nu exista, iar aplicarea ei ar mai taia din elanul coruptilor.

Tot ce a facut Alionte Mihai, batandu-si joc de cei in slujba carora ar trebui sa fie, avand ca si consecinte cele doua decizii ale presedintelui PNL Prahova, pitoresc am putea spune ca se cheama ca omul a iesit din padure si a facut caca exact in drum.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy