Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Badescu- bautura si lautari, dupa meciul Petrolului cu Pandurii. Intra sa vezi ce dipozitie hilara a dat si cine i-a fost partener de “nadejde”

Ne-a ajuns la urechi o intamplare care a avut loc dupa partida de fotbal Petrolul – Pandurii, scor 1-1, cu Gicu Grozav in rol de papagal fitos, care a ratat un 11 metri in minutul 90. Intamplarea la care facem referire n-are legatura cu echipa de fotbal, ci cu primarul municipiului Ploiesti care, dupa meci, si-a dat in petec. Nemultumirile suporterilor adevarati sunt sporite tocmai de ceea ce veti afla. Nu stim care a fost motivul primarului Iulian Badescu de a sarbatori cu bautura din belsug, dar dupa meci, mult dupa meci, in jurul orelor 3.00 dimineata domnia sa, rupt de “oboseala”, a solicitat cheile de la toate lojele pentru ca televizoarele si cafetierele Lavazza sa fie mutate intr-o magazine. Motivul nu il stim, dar n-are nicio logica. Mai trebuie spus ca petrecerea a avut loc in loja 4, care i-ar apartine lui Bogdan Cont, partener de “nadejde” la chermeza stropita cu licoare.  Ca sa fie treaba oabla, primarul s-a pus pe sunat lautari ca se incinsese tarata in el.  La cateva zile dupa acest neonorant eveniment petrecut la stadionul Ilie Oana, Badescu si-a cam dat seama ca a facut-o de porc si a trimis subalternii sa mute televizoarele la locul lor in loja. Cel care s-a ocupat de “mutare” a fost Mihai Paun, directorul adjunct al SGU Ploiesti. Nu e prima oara cand aud ca Badescu o arde pe manele si lautaresti, stropite cu bautura la greu, dar acest mod de a-si construi o imagine, acest mod in care intelege sa fie primul om al orasului are consecinte pe termen mediu si lung asupra noastra, a cetatenilor, in primul rand. Nu e de mirare ca are acest comportament, cu un sef de cabinet de 20 si ceva de ani, care habar n-are pe ce lume traieste si e acolo doar ca sa faca pantofii sefului. Ce poate invata de la un astfel de individ, pe numele lui Bogdan Lupu ajuns, mai nou, vicepresedinte la organizatia de tineret a PSD.

Ne cerem scuze in numele primarului pentru astfel de comportament si speram ca sa nu se mai repete. Cei jigniti suntem noi, cetatenii, pentru ca Iulian Badescu alege sa petreaca in acest fel, dezonorant pentru un primar, pentru o persoana publica.
P.S. Sa le spuna cineva celor ca Badescu si Cont ca acele loje, chiar daca se achita 8.000 de lei pe ele, nu sunt locuri de petrecere dupa program, ci locuri favorizate pentru vizionarea unor meciuri.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy