Take a fresh look at your lifestyle.

Ionita Avram strike again: Eugen Terteleac a fost ales. Game, set si meci

Asa cum a preconizat Ionita Avram, cu cateva zile inainte, din informatiile pe care le avem se pare ca Eugen Terteleac a fost ales in mod „democratic”, pe sistemul concursul se da joi, postu-i ocupat de marti, reprezentantul Ligii Romanilor din Italia. Cei care il contesta pe Ionita se pot recunoste invinsi. E 1-0 pentru acesta. Nu suntem siguri ce culoare va avea in continuare Terteleac, dar ii dam doua variante: rosu sau portocaliu. In aceste conditii Eugen Terteleac ar trebui sa lupte cu mare abnegatie pentru interesele romanilor din Diaspora italiana. Mizam pe buna credinta a acestuia in relatia cu Guvernul Romaniei. Hai ca ne-a iesit gluma asta. Speram sa ne inselam, dar dupa ce am ajuns sa aflam o serie de lucruri despre activitatea acestuia, ne indoim de preocuparea sincera pentru cei pe care a fost pus sa-i reprezinte. Vom vedea.

In alta ordine de idei, jurnalistul Andi Radiu a fost premiat pentru excelenta in jurnalism, dupa zece ani de activitate la Gazeta Romaneasca. Adica sefului lui, Sorin Cehan i-a dat o diploma subalternului pentru ca este excelent. Nimic mai penibil, desi, poate omul e foarte bun. Intr-o asemenea ipostaza ne-ar fi fost jena sa primim aceasta diploma si sa ne mai si laudam cu asta. Andi Radiu:” oricum, un petec de hartie nu are mare valoare…respectul il vezi in jurul tau, in modul in care ti se adreseaza oamenii…dupa inmanarea premiului am primit zeci de telefoane de la persoane prezente in sala, despre care am scris chiar si cu 3-4 ani in urma, care nu ma uitasera, cu care nu ma intalnisem persoanal niciodata…a fost o seara pe care nu o voi uita niciodata.” Felicitari!

Ce sa intelegem? Cum Dumnezeu e cu persoanele care nu l-au uitat, dar nu s-a intalnit niciodata cu ele? Articole de la distanta? Las-o ma, ca merge-asa!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy