Take a fresh look at your lifestyle.

Emanuel Savin: “Froch n-a castigat pe corect… Ii spuneam lui Lucian ca acuma e usor de batut”

Numarandu-ma printre cei care au suferit alaturi de Lucian Bute cand a fost infrant de Carl Froch in 2012, am urmarit cu interes meciul acestuia cu tanarul londonez de 25 de ani, George Groves. Campionul mondial IBF şi WBA Super World la categoria supermijlocie, Froch a tinut sa il puna la punct pe Groves la conferinta de presa dinaintea meciului, aratandu-se foarte deranjat de siguranta pe care o afisa mai tanarul sau challenger. Cei care au vazut conferinta stiu ca Groves i-a indicat ca in primul rund ii va da doua lovituri de dreapta, iar acestea s-au materializat in timpul meciului intr-un K.O. Numai rezistenta diabolica a lui Froch l-a facut sa reziste si sa mearga mai departe. Cert este ca in runda a noua arbitrul a oprit meciul uimind intreaga asistenta, fara sa-l numere pe Groves care era bagat in corzi. Acesta conducea dupa primele noua reprize, iar Froch era pe punctual de a pierde meciul. Am fi vrut sa luam un punct de vedere de la Lucian Bute, pe care il asteptam sa il distruga pe Froch si sa ii scoata fumurile din cap.

Emanuel Savin, primarul din Busteni, unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Bute, ne-a declarat urmatoarele: “ Interesul a fost ca sa raman Froch cu centura. Mi s-a parut o mare, mare nedreptate. Nici n-am vazut pana acum in box asa ceva. Groves nu era terminat. Arbitrul trebuia sa-l numere. Froch n-a castigat pe corect, a fost diferenta mare totusi, adversarul lui Froch avand cel puntin 3-4 reprize in fata. II spuneam lui Lucian ca acuma e usor de batut Froch. Meciul a fost foarte frumos, iar Groves s-a batut deschis. Ati vazut cat sunt de corecti englezii? Cat l-au simpatizat ei si l-au aplaudat pe Froch la inceput si cat l-au fluierat dupa meci. La ei nu exista. Ei sunt cunoscatori si, intradevar, publicul a fost extraordinar”.

Speram sa avem si un punct de vedere de la Lucian Bute, prin intermediul primarului Emanuel Savin cat mai curand.
Conferinta de presa:

Meciul Carl Forch- Geroge Graves:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy