Take a fresh look at your lifestyle.

Echipa ”Mihai Bravu” a câștigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Ploiești! Încă o etapă de trecut și ploieștenii pot ajunge la Rio!

32 de echipe s-au întrecut pe 4-6 aprilie în Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal din Ploiești. Marea câștigătoare a fost echipa Mihai Bravu Team, care a trecut cu scorul de 2-1 de formația Arsenal Ploiești. Ploieștenii și-au asigurat prezența în Turneul Final de Est, unde vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

Weekendul trecut baza sportivă “Club Laguna” a devenit centrul fotbalistic al orașului Ploiești, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier. Cupa s-a desfășurat pe durata a trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, iar fanii au fost aproape de jucătorii favoriți la fiecare meci. 

Finala s-a jucat între Mihai Bravu Team și Arsenal Ploiești, iar în cele din urmă băieții de la Mihai Bravu Team au ieșit învingători cu scorul de 2-1, la finalul unui meci cu goluri și faze spectaculoase. Mihai Bravu Team vor reprezenta orașul Ploiești în Turneul Final de Est (Bacău, 23-24 mai), unde cele mai bune 16 echipe din această parte a țării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio.

“Ne bucurăm foarte mult că am participat la această competiție, unde a predominat fair play-ul. În primele meciuri ne-a fost mai ușor, însă pe măsură ce înaintam în competiție am dat peste adversari din ce în ce mai puternici. După o perioadă de pregătire mai intensă sperăm să facem o figură frumoasă la Bacău și să ne calificăm la Rio”, au declarat fotbaliștii echipei Mihai Bravu Team.

Recompensa a fost pe măsură!

Pe lângă calificarea în Turneul Final de Est, jucătorii echipei Mihai Bravu Team au primit și un echipament complet în care să reprezinte orașul Ploiești în marea confruntare de la Bacău. Finaliștii de la Arsenal Ploiești au primit și ei echipament sportiv ca să își amintească de Cupa Prieteniei Bergenbier de fiecare dată când vor mai juca fotbal.

Componența echipei Mihai Bravu Team o puteți găsi aici: http://cupaprieteniei. ro/echipe/54616

Rezultatele tuturor meciurilor sunt disponibile aici: http://cupaprieteniei.ro/cupa-prieteniei-bergenbier/in-orasul-tau/program/ploiesti

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy