Take a fresh look at your lifestyle.

Ecaterina Spataru: Drept la replica pentru Carmen Scortanu

Noi nu ne indignam!! Dimpotriva ne bucuram ca ai dat replica pentru ca inca o data ce ai declarat acum nu prea se potriveste cu ceea ce ai declarat in primul articol!

Tin sa precizez ca nu sunt nici aberatii si nici rautati este pur si simplul ADEVAR!

Da, stiu ca doare si iti stricam imaginea dar faptele tale nu pot ramane ascunse.

In primul rand ne-am cunoscut undeva prin septembrie- octombrie 2013 cand dansa s-a prezentat la noi in magazin s-a rcomandat cine este si cu multe laude la adresa ei si a asociatiei ei, ne spusese ca pana in sarbatori vine si domnul Florin Piersic si il aduce si la noi la magazin asa ne mai face publicitate. I-am cerut ceva informatii daca stie de unde am putea sa luam costume populare mi s-a spus ca costa cam in jur la 800 de euro si am ramas de acord ca imi trimite adresa pe facebook.

Adresa am primit-o pe 20 noimbrie 2013 si doamna a mai venit pe la noi la magazin.

In perioada aia eram mereu la magazin pana la jumatatea lui ianuarie ( la sf lunii trebuia sa nasc) si nu am mai mers la magazin a ramas mama mea.

Nu este adevarat,ea Simonei i-a spus ca o ajuta ca ii pare tare rau de ceea ce s-a intamplat si ea nu vrea nici un ban, iar de cazul celalalt al baiatului de 19 ani nu s-a ocupat ea asa cum minte ci Preotul de la Biserica Ortodoxa  de la Parma! Am vb si eu cu cei de la pompele funebre de la milano si chiar imi spusese domnul ca daca am avut 2 cazuri de ce nu am spus si ii duceau pe amandoi cu un pret mai mic. Da este adevarat nu m-am ocupat de „umblatura” pentru ca aveam un copil mic acasa dar eu vb si in numele mamei mele care era acolo Mihaela Cosma.  Cu care patroana de la discoteca ai venit? cu cata nerusinare minti! tu ai fost sa cumperi pentru discoteca care ai avut-o tu! Ai pus pusculita si la Tropical si la Miami si unde sunt? sau macar spuneai cat s-a strans, minti cu nerusinare la prietena mea la bar ai fost tu cu prietena ta dupa ce Decedata a fost trimisa acasa si i-ai spus ca iei banii ca sa ii trimiti la fata decedatei ca saraca este amarata.

Asta este ceea ce a declarat Simona Ciobanu:

Simona Ciobanu In primul rand ea nu m a informat cu privire la costurile asociatiei legate de asa zisa”umblatura”….am presupus ca fiind asociatie i se vor deconta cheltuielile…in al doilea rand ,doar a presupus ca va fi mult de umblat pentru ca de fapt asociatia nu se ocupa de repatrieri ,automat nu stia ca de certificat de deces si alte documente se ocupa pompele funebre.Pompele funebre te taxeaza pt „umblatura”.parerea mea este ca nu trebuia sa se bage pentru ca nu stia ce presupune repatrierea unui decedat.dar s a bagat numai din prisma castigului banesc si a faimei.Spui ca au fost schimbate pusculitele ca erau asa de pline si aici minciuni! pusculilete au fost 2 care le-ai cumparat chiar tu si nu s-a deschis decat in momentul final sa vedem cat s-a strans, cand ai luat pusculita de la celalalt magazin ai fost cu Iulian Bitoiu nu cu Simona asa cum declari! Spui ca de la celalalt magazin ai adus o pusculita ca dupa ai schimbat-o ca se umpluse… cu ce anume? ai venit cu 90 de euro!

Si astazi am vb cu domnul Stefan de la Biserica Penticostala si continua sa spuna ca ei au dat 250 de euro tu spui altceva pe cine sa credem?

Ai spus ca nu este vina ta, ca tu nu ai facut nimic contra magazinului nostru ca asa ne certam cu toata lumea dar tu crezi ca noi suntem ca tine?

Cand ti-am spus ca am probe m-ai amenintat in nenumarate randuri, ma sunai imi trimiteai mesaje ai indraznit chiar sa ne numesti „jeguri de oameni” de ce? pentru ca am spus adevarul! Katy Si Gaby Spataru

Si eu am probe, nu uita.

 

Da intr-adevar suntem cu constiinta si cu sufletul impacati pentru ca stim ca am facut bine dar nu stiu daca acelasi lucru putem spune si despre tine! Tu noaptea reusesti sa dormi?

Replicile tale nu iti spala constiinta ta murdara!

Spataru Ecaterina Mariana

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy