Take a fresh look at your lifestyle.

După operația pe cord, Arnold Schwarzenegger se simte bine

Arnold Schwarzenegger a fost supus unei operații cardiace la Los Angeles. Actorul american, de origine austriaca și fostul guvernator din California, în vârstă de 70 de ani, a avut o procedură planificată de a înlocui o supapă la spitalul Cedars-Sinai, joi.

Dispozitivul a fost instalat pentru a repara o valvă aortică defectă încă din 1997. Operațiunea de joi a durat câteva ore, raportează site-ul TMZ.

Se spune că Schwarzenegger se recuperează bine și a comentat după ce s-a trezit de la intervenția chirurgicală: „M-am întors”, asa cum o spunea in celebrul său film Terminator.

Purtătorul de cuvânt al său, Daniel Ketchell, a spus că Schwarzenegger era „în toane bune”.

Răspunzând la știri, cancelarul austriac, Sebastian Kurz, i-a urat „bine” prietenului său într-un tweet, adăugând: „Aștept cu nerăbdare să te văd din nou”.

Schwarzenegger este cel mai bine cunoscut ca durul filmelor de acțiune, cum ar fi Terminatorul și Conan Barbarul.

El a servit două mandate ca guvernator in California din 2003 până în 2011, înainte de a se întoarce la actorie, în The Expendables.

În luna mai a anului trecut, Schwarzenegger a fost onorat în Franța cu titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare, cea mai prestigioasă medalie a țării, pentru activitatea sa de mediu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy