Take a fresh look at your lifestyle.

Dupa ce a sustinut ca e multumit de Rosal, primarul a amendat firma cu 2.500 lei. Mare smecherie, rezilierea contractului e baza

Mai jos aveti un comunicat din partea primariei, in care suntem instiintati ca primaria a amendat Rosal cu suma de 2.500 lei. Ar fi important de stiut cati bani va incasa Rosal pentru “neindeplinirea in mod corespunzator a operatiunilor de deszapezire din oras”. Astfel am putea constata ca amenda e doar o tragere de ureche, fata de sumele pe care le incaseaza operatorul de salubritate si de-aia isi si permite sa isi bata joc de noi. Prin aceste amenzi, primarul nu face decat sa incurajeze bataia de joc a Rosalului care, la adapostul unei amenzi modice, pe care o primeste an de an, incaseaza sute de mii de lei. Fata de disconfortul creat de acest operator, o amenda ca aceasta nu valoreaza nimic, este doar praf in ochii nostri , pe care municipalitatea ni-l arunca pentru a ne prosti. Este o practica nedemna a primarului, oricar ar fi el, fata de oamenii care i-au acordat increderea.

CEREM REZILIEREA CONTRACTULUI. Daca esti din Ploiesti, semneaza petitia AICI
Comunicat de presa:

Primăria municipiului Ploieşti a amendat operatorul de salubritate pentru neîndeplinirea în mod corespunzător a operaţiunilor de deszăpezire din oraş.

SC Rosal SA a fost amendată cu suma maximă de 2500 de lei, prevăzută în HCL 412/2009 privind regulamentul de salubritate, pentru organizarea defectuoasă a operaţiunilor de deszăpezire : unele maşini au fost găsite circulând cu lama ridicată.

Inspectorii RASP, Poliţia Locală şi Poliţia Municipiului Ploieşti vor monitoriza in continuare actiunile de deszăpezire si vor actiona in consecintă daca acestea nu se desfasoară conform contractului.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy