Take a fresh look at your lifestyle.

Dupa actiunea de sensibilizare a Guvernului, se reiau platile catre beneficiarii AM POSDRU

Ca urmare a intalnirii ce a avut loc astazi, 21 septembrie 2012, la Ministerul de Finante, intre Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, si Secretarul de Stat in Ministerul Afacerilor Europene, Razvan Cotovelea, a fost anuntata hotararea Ministerului de Finante de a aloca AMPOSDRU suma de 375 milioane RON pentru plati restante catre beneficiarii programului de finantare in contul contributiei Uniunii Europene si aproximativ 100 de milioane RON pentru contributia Statului Roman. Aceasta suma va fi de ajuns pentru a acoperi restantele financiare acumulate prin neplata cererilor de rambursare aprobate.

Se estimeaza ca pana la data de 28 septembrie beneficiarii vor primi rambursarile pentru cererile aprobate.

Preuare integrala: www.stiriong.ro

Ma bucur sa constat ca orice actiune a unei societati civile organzate pe principii solide are rezultatele pe care si le programeaza. Demersul inceput de Academia de Advocacy si partenerii ei si-a aratat roadele intr-un timp foarte scurt, motiv pentru care si reprezentantii Guvernului merita felicitati, desi ar fi trebuit sa gaseasca solutiile singuri, cu mult timp inainte. E bine si acum, mai ales ca se apropie alegerile parlamentare. Cu bunavointa si intelegere a societatii civile se pot obtine rezultate bune pentru cetateni.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy