Take a fresh look at your lifestyle.

Drept la replica: Ecomaster

In urma articolului Deseuri periculoase in Prahova? Nimeni nu stie nimic, firma Ecomaster ne-a trimis o informare in care ne asigura ca nu are si nici nu va avea vreun contract pentru tratarea, transportarea sau depozitarea deşeurilor de pe nava Flaminia, direct sau prin intermediari. Interesant este ca in materialul mentionat nu s-a facut nicio referire la firma Ecomaster, ci doar la o firma. Oricum, multumim reprezentantilor acestei societati pentru promptitudinea cu care au venit cu precizarile necesare pentru linistirea populatiei.

Informare

 

În virtutea unei corecte informări a opiniei publice dar şi pentru eliminarea oricărei suspiciuni privind activitatea companiei Ecomaster, parte a Grupului Rompetrol, dorim să precizăm:

 

  1. Compania Ecomaster îşi desfăşoară activitatea în acord cu prevederile legale din România şi Uniunea Europeană. Compania deţine încă din 2006 autorizaţia integrată de mediu care stabileşte desfăşurarea activităţii companiei în conformitate cu cele mai bune tehnici în domeniu la nivelul standardelor Uniunii Europene.

 

  1. Ecomaster are o experinţă de peste zece ani în colectarea, tratarea, neutralizarea şi stocarea unei game variate de deşeuri industriale dar şi ape puternic contaminate. În această perioadă, compania a dezvoltat tehnologii proprii performante de tratare a deseurilor, serviciile sale fiind apreciate de peste cele 300 de clienţi.

 

  1. Referitor la speculaţiile privind “o eventuală depozitare a deşeurilor de pe nava Flaminia la Ariceşti Prahova”, precizăm că Ecomaster nu are şi nici nu va avea în viitor un contract pentru tratarea, transportarea sau depozitarea deşeurilor de pe nava Flaminia, direct sau prin intermediari.

 

 

Departamentul Comunicare şi Relaţii Publice

Grupul Rompetrol


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy