Take a fresh look at your lifestyle.

Domn’ primar aveti toate argumentele sa reziliati contractul cu Rosal. Cand o faceti?

Raspunsul pe care il asteptam de la Regia Autonoma a Serviciilor Publice Ploiesti( RASP) a venit. Intrebam saptamana trecuta daca primaria municipiului Ploiesti poate rezilia contractul cu Rosal in baza unor clauze contractuale. Voalat, RASP imi confirma ipoteza, iar acum totul depinde de primarul Iulian Badescu care are toate parghiile pentru a scoate Rosal de pe piata ploiesteana si a organiza o noua licitatie. Asta cu atat mai mult cu cat, in ultima vreme, activitatea firmei de salubrizare lasa de dorit.  Pentru intelege mai bine punctul nostru de vedere intra  AICI.

Colectarea selectiva pe care Rosal o efectueaza in Ploiesti este departe de a respecta Anexa contractului, motiv pentru care, dupa o notificare prealabila primaria poate cere rezilierea. Dupa cum vedeti in articolul invocat mai sus, an de an Rosal nu a fost in stare sa respecte clauzele contractuale, invocand tot felul de scuze, unele plauzile, dar care tin doar de managementul propriu. Nu ne intereseaza pe noi cetatenii care sunt motivele pentru care Rosal nu indeplineste  sarcinile contractuale. Astfel, proasta organziare a furnizorului serviciului de salubritate a condus la nerespectarea clauzelor contractuale, motiv pentru care in orice moment poate fi reziliat contractul.

Daca dupa aparitia acestui articol, primarul Iulian Badescu nu solicita rezilierea, este doar responsabilitatea lui pentru ca tolereaza un serviciu care, oricat s-ar zbate, nu se poate ridica la standardele contractului semnat. Asteptam reactia primarului si chiar un punct de vedere din partea sa, cu privire la acest aspect semnalat.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy