Take a fresh look at your lifestyle.

Directorul DGFP Prahova a luat o decizie buna in privinta impunerilor CAS dupa discutiile avute ieri. Felicitari!

Astazi am primit un comunicat de presa care ma bucura nespus si ii multumesc pe aceasta cale directorului Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova, Constantin Radulescu emitentul comunicatului, care a dispus o masura necesara.

Nu stiu daca masura luata este efectul discutiei pe care am avut-o, ieri, cu domnia sa si Dumitru Bejenariu din cadrul DGFP Prahova, carora le-am comunicat ca voi face o campanie pentru armonizarea Codului Fiscal pe acest segment de activitate. Discutiile au fost productive si mi-ar placea sa cred ca i-au dat de gandit domnului director si masura pe care o veti citi mai jos este ca urmare a acestora. Indiferent daca masura luata este efectul dicutiilor pe care le-am avut sau nu, il felicit pe directorul DGFP Prahova pentru operativitate si logica dovedita prin aceasta decizie!

 COMUNICAT DE PRESA

            In vederea aplicarii unitare a prevederilor Titlul IX2 „Contributii sociale obligatorii” din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate la persoanele fizice pentru anul 2012, va comunicam urmatoarele:

          Pana la clarificarea normelor legale aplicabile in cazul persoanelor fizice care datoreaza contributii de asigurari sociale de sanatate, in conformitate cu reglementarile Cap.2 si 3 ale Titlului IX2 din Codul fiscal, se suspenda emiterea si comunicarea deciziilor privind regularizarea contributiilor de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012, pentru urmatoarele categorii de contribuabili:

a)    persoane care, la finele anului 2012, nu aveau varsta de 18 ani impliniti;

b)   persoanele pentru care, baza lunara de calcul al contributiei de asigurari sociale de sanatate este mai mica decat salariul de baza minim brut pe tara.

In cazul categoriilor de contribuabili prevazute mai sus, pentru deciziile comunicate pana la data prezentei, nu se vor dispune masuri in vederea recuperarii sumelor stabilite prin acestea.

 RADULESCU CONSTANTIN


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy