Take a fresh look at your lifestyle.

Demisie la primarie. Corina Ungureanu se pregateste de europarlamentare

Am decis să demisionez din funcția de consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploiești. După îndeplinirea formalităților legale necesare, activitatea mea în  funcția mai sus menționata va înceta efectiv în data de 15 februarie 2014.

Am luat această hotărâre pentru a-mi concentra întreaga putere de muncă în campania pentru alegerile europarlamentare din mai 2014.  Consider că decizia pe care am  luat-o este una corectă şi conformă atât cu dorința mea de a obține un mandat în Parlamentul European, cît și cu respectul pe care îl port concetățenilor mei; nu ar fi normal să fiu remunerată din bani publici atâta timp cât voi fi angrenată, în nume personal, în cursa electorală pentru Bruxelles.

Le mulțumesc,  pe această cale, tuturor acelora cu care am colaborat din iulie 2012 până în prezent și le urez mult succes în tot ceea ce vor întreprinde de acum  înainte pentru promovarea și susținerea activităților sportive la nivel local.

N.R. Ne abtinem de la comentarii…e si ea mica si nu stie ce face:))) Succes!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy