Take a fresh look at your lifestyle.

De la cititori// Exemplu negativ de spirit cetatenesc in curatarea trotuarelor tocmai la Garnizoana Ploiesti

In urma cu doua zile am fost contactat de un domn, care s-a recomandat a fi Lucian Mercik. Mi-a semnalat faptul ca in dreptul Caminului Garnizoanei din str. Stefan cel Mare, colt cu str. Covurlui, trotuarele nu erau curatate de zapada asa cum ar trebui sau, dupa cum invoca cititorul nostru, asa cum se prevede in reglemantarile Primariei Ploiesti. Mi-a trimis mai multe poze si am ales una care mi s-a parut reprezentativa. Pentru ca am promis ca postez aceasta mica epistola de nemultumire a domnului Mercik, iat-o mai jos si m-as bucura ca cei din Garnizoana sa se implice si sa stranga zapada, pentru ca se vede destul de clar ca poteca este facuta de persaonele care au trecut prin zona:

„Buna ziua ,
 
Sper ca  pe aceasta cale sa sensibilizez bunul simt cat si datoria obligatorie impusa de Primaria Ploiesti a celor de la Garnizoana Ploiesti pentru locatia Caminul Garnizoanei str. Stefan cel Mare colt cu Covurlui  in curatarea trotuarelor si spatiului adiacent de zapada si gheata .
De ani buni bunul simt a celor ce conduc acesta unitate care ar trebui sa fie model de spirit civic lasa de dorit in curatarea trotuarelor adiacent cat si in mentinerea curateniei curtii interioare unde isi fac adapost zeci de caini vagabonzi care seara sar la persoanele ce se incumeta sa traca prin apropiere.
Telefonic contactati  au avut un raspuns ilaric „pai ce sa facem noi?”
Oare domnul colonel Valentin Sandu comandantul acestei garnizoane nu cunoaste reglementarile primariei Ploiesti sau le ignora ???
Atasat gasiti pozele doveditoare ale trotuarelor adiacente la aproape o saptamana de la ninsoare ,totuare unde cetateni cad datorita necuratarii ,nepasarii !!!!!urmele care se vad sunt potecile create de cei care sunt nevoiti ca si mine sa trecem prin acea zona .
Rog redactia ziarului Incomodph sa sesizeze aceast aspect de crasa indolenta tocmai a celor care spun si credem noi reprezinta armata !!!!!!
 
Multumesc anticipat 
 
Lucian Mercik
 Ploiesti str Covurlui „

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy