Take a fresh look at your lifestyle.

Datori 15 ani// Credit de 18 milioane de euro contractat de Badescu, pentru investitii. Una dintre ele…reconversia cladirii OMV, viitor Spital de Pediatrie

Primariul Municipiului Ploieşti, domnul Iulian Badescu, a semnat contractul linie de credit pentru investitii pentru proiecte finantate din fonduri europene cu CEC Bank.

Obiectul prezentului contract de credit il constituie acordarea unei facilitati de credit pentru investitii – linie de credit – cu un plafon maxim de 79.000.000 lei pe o perioada de 180 de luni.

Municipalitatea va folosi aceasta linie de credit pentru co-finantarea lucrarilor de investitii de interes local  finantate din fonduri europene, precum si pentru lucrarile necesare relocarii Spitalului de Pediatrie in cladirea OMV Petrom. Pentru relocarea spitalului de pediatrie este necesara  reconversia cladirii OMV Petrom intr-un spital modern pentru spitalizare continua si de o zi si dezvoltarea serviciului UPU, Ambulator si Imagistica prin extinderea cladirii existente.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy