Take a fresh look at your lifestyle.

Danube Engineering Hub – ambasador activ la Pan-European Hackathon în scopul depășirii provocărilor societale legate de coronavirus

Comisia Europeană – în strânsă colaborare cu statele membre ale UE – va găzdui un hackathon pan-european pentru a conecta societatea civilă, inovatorii, partenerii și cumpărătorii din toată Europa pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru coronavirus.

Hackathonul, condus de Consiliul European pentru Inovație, va avea loc în zilele de 24, 25 și 26 aprilie și este structurat în jurul categoriilor de probleme care au nevoie de soluții pe termen scurt în legătură cu sănătatea populației, continuitatea afacerilor, munca la distanță, educație socială și  coeziune politică.

Clusterul Danube Engineering Hub, partener activ al acestui eveniment european, invită pe oricine este interesat să se înscrie pe pagina website a evenimentului (https://euvsvirus.org/).

Evenimentul poate fi urmărit prin următoarele canale:

Scopul evenimentului european este de a dezvolta colaborări prin proiecte și între regiuni și de a schița și testa soluții care răspund nevoilor comunităților locale.

Această acțiune se face cu implicarea consorțiului Wallachia Hub și facilitează conexiunile cu utilizatorii finali oferind acces investitorilor, fundațiilor precum și acces la alte oportunități de finanțare din întreaga Comisie Europeană a declarat Costin Trandafir, președintele clusterului Danube Engineering Hub.

Ne bucurăm că la acest eveniment mediul academic este bine implicat prin Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, parte constituantă a consorțiului Wallachia Hub și a clusterului Danube Engineering Hub. Prin participarea la acest eveniment vor fi angrenați profesori, studenți, absolveți, precum și firmele membre ale clusterelor din Wallachia Hub, a declarat Irina Gabriela Rădulescu, decan al Facultății de Științe Economice.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy