Take a fresh look at your lifestyle.

Daniel Savu, candidatul PSD pentru Ploiesti a inceput si el gresit

Dupa ce Andrei Volosevici a iesit in conferinta de presa si a criticat, pe buna dreptate, proasta gestionare a bugetului local si, implicit, a celor 11 proiecte europene, dandu-si apoi cu stangul in dreptul propunand doua proiecte de HCL pentru achizitionarea Casei de Cultura a Sindicatelor si Spitalul CFR care ar rupe in doua bugetul local, senatorul Daniel Savu arata ca n-a inteles nimic din ceea ce ne-am dori noi cetatenii.

A pornit la drum incercand sa scoata din competitie contracandidatul, inca de la inceput, aratand ca ii este teama. Daca ar fi un candidat care se bazeaza pe el, ar lasa institutiile statului sa isi faca treaba, iar domnia sa ar veni cu solutii la problemele Ploiestiului, care nu sunt putine. Probabil ca Daniel Savu nu are aceste solutii sau, daca le are, se teme nu numai de contracandidatul sau ci si de faptul ca ar fi nevoit sa loveasca in actuala administratie de care nu este strain.

Pentru cei care nu au citit inca, senatorul Savu a pornit la drumul electoral, dupa spusele celulalt senator, Andrei Volsoevici, facandu-i acestuia plangeri penale pentru ce a facut in madatul sau de primar.

Personal, sunt indignat de un astfel de comportament din partea lui Daniel Savu, pentru ca dupa 26 de ani de politica ce ne-a adus in pragul revoltei, domnia sa nu face altceva decat sa foloseasca metode invechite, provocatoare, prin care se ascund, de regula, lipsurile. In egala masura sunt indignat si de atitudinea lui Andrei Volosevici care face promisiuni desarte, fara acoperire, contrazicandu-se singur prin impovararea unui buget local dezastruos pe care il critica, cu achizionarea a doi colosi care ar papa bani …peste posibilitatile actuale ale Ploiestiului( Vezi AICI)

Sper ca treptat, cei doi contracandidati si altii sa isi aduca aminte de Colectiv si sa inteleaga ca ne-am saturat de minciuni, de arogante si daca chiar vor sa fie primar sa fie pentru noi, nu pentru ei!

P.S. Daca postarea senatorului Andrei Volosevici in care spune cititorilor sai de pe Facebook ca Daniel Savu ii face plangeri penale se dovedeste a fi o minciuna, atunci…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy