Take a fresh look at your lifestyle.

Dalkia a securizat contractul de concesiune care ar trebui sa fie public. Intra sa vezi de ce nu este postat pe site-ul RASP

Intamplarea face ca detin acest contract de concesiune, dar ieri cand eram la birou si vroiam sa vad cateva clauze din el, l-am cautat unde ar fi trebuit sa fie facut public. Adica pe site-ul Regiei Autonome a Serviciilor Publice Ploiesti si, de fiecare data cand incercam sa il descarc ma trezeam pe desktop cu Legea energiei termice. Am crezut ca nu vad bine si nu intelegeam de ce un contract in care partile sunt Consiliul Local si Consiliul Judetean, adica este un parteneriat public- privat, nu figureaza, asa cum era normal, pe site-ul RASP. Am contactat purtatorul de cuvant, Bianca Patrichi, care a spus ca va incerca sa vada despre ce este vorba. Astazi, vazand ca este aceeasi situatie, am luat, din nou legatura cu Bianca care mi-a spus ca…”Contractul cu Dalkia prevede o clauza de confidentialitate. Vom cere acordul Dalkia sa il putem publica”.

Desi pare inutil sa faci vreo afirmatie despre Dalkia si modalitatile sale de lucru spunem, totusi, ca acest pareneriat public-privat semnat in mandatul lui Emil Calota, socrulanonimului George Stanciu. Calota si-a permis sa treaca o clauza de confindetialitate intr-un contract public? Oare era primaria domniei sale ca sa permita o astfel de clauza sau exista clauze defavorizante pentru municipalitate?

Sa nu uitam ca acum Emil Calota este vicepresedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), adica exact aia care avizeaza ajustarea ( cum ii place primarului sa spuna) a tarifelor la enegie termica. O sa studiem acest dosar si va vom tine la curent!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy