Take a fresh look at your lifestyle.

Daca nu te intereseaza problemele cetatenilor, stai acasa Teodora Marin

Stie cineva cine e doamna din imagine?
Va spun eu celor care habar nu aveti ca exista: se numeste Teodora Marin si ocupa functia de city manager( administrator) al municipiului Ploiesti. Este persoana pe care anul trecut o laudam pentru ca a dat curs solicitarii Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova(UAP) de a ne intalniri lunar pentru a rezolva problemele cu care se confrunta asociatiile. Intalnirile lunare, din pacate, au fost oprite din ianuarie pana astazi, adica exact de la momentul in care am cerut demiterea conslierului local PSD Sanda Dragulea, iar city managerul s-a aratat foarte suparata din acest motiv, fapt ce prevestea ce avea sa se intample.
Prin urmare, astazi la orele 15.00 Teodora Marin mi-a comunicat ca ne putem intalni sa vedem ce probleme mai sunt de rezolvat. La aceste intalniri participa, de regula si reprezentantii institutiilor din subordinea primariei, respectiv Regia Autonoma a Serviciilor Publoce, SGU, Directia Tehinc Investitii, Directia Juridic, Directia Patrimoniu si Biroul de Relatii cu Asociatiile de Proprietari.
Am ajuns la 14.45. Si am asteptat pana la 15.15 minute, tim-p in care Teodora Marin nu si-a miscat fizicul la aceasta intalnire. Era acolo doar reprezentantul Biroului Relatii cu Asociatiile de Proprietari, Gabi Trifan si in timp ce coboram m-am intalnit si cu Raul Petrescu, directorul RASP care venea in graba de la o intalnire de unde plecase sa ajunga la bataia de joc a city managerului.
Ce vreau sa spun este asa: este evident din exprimarea Teodorei Marin de cate ori ne intalnim ca nu ma poate suferi si se comporta ca atare. Ii aduc la cunostinta ca imi este indiferent daca ma place sau nu, dar nu imi este indiferent daca face toti banii cu care este platita pentru functia pe care o ocupa, si nu putini.
Poate ca in mintea Teodorei Marin circula libera ideea ca imi face vreun favor cu aceste intalniri, dar domnia sa…si nu numai ea, uita ca UAP reprezinta interesele a peste 65.000 de ploiesteni. Iar eu nu particip la aceste intalniri sa cer ceva pentru mine ci pentru acesti oameni pe care ii reprezint.
Prin urmare, nu ma deranjeaza mitocania doamnei Teodora, pentru ca voi apara in instanta drepturile si interesele celor care sunt membri UAP. Adica si daca ne intalnim si daca nu, eu tot merg mai departe.
Ar mai fi de spus ca acest gen de comportament nu face decat sa starneasca reactii din partea mea si nu sunt genul sa ma opresc cand pornesc ceva. Indiferent daca se intervine la instanta sau nu. Nota de aroganta pe care o afiseaza doamna platita cu peste 100 de milioane de lei vechi, in opinia mea este nejustificata si ar trebui sa ii dea de gandit dumneaei, pentru ca genereaza conflicte.
Sa va fie rusine, doamna city manager!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy