Take a fresh look at your lifestyle.

Sesizare de la cetateni// Cum intelege SGU Ploiesti sa isi termine „capodopera”…

            Dupa ce au venit in dimineata zilei de vineri, 12.07.2013 in jur de ora 08:30 sa coseasca iarba si sa curete spatiul verde de balarii, angajatii SGU Ploiesti (FIRMA CAPUSA A PRIMARIEI MUNICIPIULUI PLOIESTI) s-au gandit ca ar fi indicat ca resturile sa le depoziteze in parcare, blocand astfel una din masinile parcate si intrarea in centrala electrica.

            La somatia facuta telefonic de proprietar (ora 14:45), directorului adjunct SGU Ploiesti, dl. Ovidiu Negulescu a reactionat intr-un mod nu prea prietenos comunicandu-i proprietarului ca pana luni nu se mai poate face nimic, adica gunoiul ramane la locul lui.        Cand reclamantul l-a amenintat ca plangerea va fi facuta si catre Politia Locala pentru a sanctiona SGU Ploiesti pentru blocarea masinii si mizeria lasata, dl. adjunct a inchis rapid telefonul fara a mai da vreo replica.

            Ce e drept, pana la urma s-a prezentat la fata locului, impreuna cu un alt „sef de sector”. Nemultumit de faptul ca a fost chemat si un echipaj de Politie, dl. adjunct, l-a ironizat pe proprietar ca putea cu 2-3 miscari sa iasa din parcare, uitand ca este platit din bani publici. Ca sa iasa din parcare in conditiile de fata, masina ar fi putut suferi avarii.

            Daca tot platim un serviciu, macar sa fie facut cu simt de raspundere, nu in bataie de joc. Pana la ora 14:45 avea suficient timp sa ridice mizeria, cat despre ironii nu ar fi fost cazul sa fie facute din partea unui domn care se vrea intr-o functie de conducere.

            Pana la urma gunoiul a fost ridicat. Speram sa nu se mai repete.

Sper sa va fie de folos si dvs si altor cititori.

Bogdan Sima, cititor


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy