Take a fresh look at your lifestyle.

Cristinel Toader la PLP si Donald Nicolae la SGU. Pe cand Popeye Marinarul si Tom si Jery?

Conducerea Politiei Locale a fost schimbata, se spune in comunicatul de presa al primariei. Nimic nou sub soare cand e vorba de deciziile lui Iulian Badescu, care schimba din functii pe toata lumea punandu-si oamenii lui de incredere, din pacate, nu pe criterii de competenta care ar imbunatatii serviciile din subordine.

Cristian Toader a fost pana nu demult directorul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, pus in aceleasi conditii politicie de PDL. Acest domn detine o mare parte din panourile publicitare din Ploiesti, pe care le-a pus la dispozitia lui Iulian Badescu, probabil in egala masura cu cat le-a pus si lui Andrei Volosevici. Desi pareau mai multe ale lui Badescu, daca imi aduc aminte bine. Asta este competenta domnului Cristian Toader.

In ceea ce il priveste pe Donald Nicolae, Popeye sau Tom si Jerry care vor urma, nu putem vorbi de obligativitatea unui concurs pentru functie, pentru ca SGU este un SRL si nu are in componenenta sa functionari publici, nici macar in functiile de executie. Competenta domnului Donald este aceea ca in campania din 2008 umfla baloane pentru Badescu, asa cum umfla PDL candidatura acualului primar la functia de senator.

Imi aduc aminte de promisiunile domnului Iulian Badescu, care spunea, cu mana pe inima ca nu va pune in functie decat oameni competenti, nu pe criterii politice. Nu l-am crezut atunci, iar acum m-am convins ca am fost indreptatit sa gandesc asa. Corect ar fi sa faceti publica decizia de transfer domnule Badescu. Dar ce e corect la dumneavoastra ?

Rusine Iulian Badescu !

Comunicatul de presa :

« Primaria municipiului Ploiesti informeaza cetatenii ca s-au produs modificari in conducerea unor departamente din cadrul aministratiei publice locale incepand cu ziua de marti, 14 august 2012.

Astfel, Politia Locala a municipiului Ploiesti va fi condusa de domnul Cristinel Toader in calitate de director general. Acesta va ocupa aceasta functie pe perioada nedeterminata, venind prin transfer de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova

De asemenea, SC Servicii Gospodarire Urbana SRL Ploiesti este coordonata de domnul Constantin Donald Nicolae. Numirea acestuia pe postul de director general a fost stabilita de Consiliul de Administratie »

P.S. Am trimis o adresa prin care solicitam o copie dupa decizia de transfer a domnului Cristinel Toader del la OJPC Prahova la Politia Comunitara Ploiesti. Cine e director la ANPC ? Cum spuneam, nimeni altul decat Bogdan Nica.

Ia sa vedem acum, cum o mana se spala pe alta ?!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy