Take a fresh look at your lifestyle.

CRISTINA ANTOHE va apăra poarta HCM Slobozia

Discutam zilele trecute cu Madalina, mama Cristinei Antohe, tanara din Ploiesti, talentata, care face obiectului acestui comunicat preluat. Este atat e placut sa vezi un parinte atat de mandru de realizarile copilului si sunt convins ca daca ar fi vazut-o pe mama ei cu cata bucurie si mandrie vorbea despre ea si cat de frumos o caracteriza, Cristina si-ar propune sa fie viitorul portar al nationalei de handbal. Cumva am convingerea ca acesta este visul ei si ii urez mult succes si perseverenta pentru a ajunge acolo. Iata comunicatul preluat:
Cristina Antohe a intrat în lumea handbalului în orașul natal, la CSM Ploiești. A început în linia de 9 metri, dar primul ei antrenor, Robert Comendant, a intuit rapid calitățile care o recomandau pe Cristina pentru postul de portar. A trecut apoi pe la Activ Plopeni și CSS Ploiești ,iar acum, la 18 ani, a venit oferta de la HCM Slobozia. Tânăra și talentata portăriță este conștientă că are în față o oportunitate de care trebuie să profite din plin.
Cristina Antohe: „Când mi-a spus domnul profesor Corneliu Misăilă de propunerea celor de la HCM Slobozia nu am avut niciun moment de ezitare. Este un pas important în cariera mea si îl voi trata cu toată seriozitatea. Am găsit aici, la Slobozia, colege extraordinare și sunt fericită să fiu parte din această echipă. Pentru acest sezon îmi doresc cât mai multe victorii alături de HCM! Vreau să am evoluții cât mai bune și să devin titulară! Cred că este obiectivul pe care orice handbalistă ar trebui să și-l traseze.”
Cei care vor sa o felicite pe Cristina Antohe, pot intra pe pagina de facebook de mai jos:

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy