Take a fresh look at your lifestyle.

Cristi Nica, managerul CSM Ploiesti lamureste situatia eliminarii fostului petrolist Tavi Grigore. Intra sa vezi ce spune acesta

Unul dintre cititorii Incomodph.ro, pe numele de facebook Dragos Burghezu, ne-a atras atentia ca Octavian Grigore a fost dat afara de la CSM Ploiesti, din functia de antrenor al echipei de fotbal, fapt cu care nu era de acord. Asa cum am promis, am luat legatura cu Cristi Nica, managerul sprotiv al CSM Ploiesti pentru a aduce lamuririle cerute de cititorul nostru. Nu vreau sa monopolizez discutia pentru ca Nica a raspuns punctual la intrebarile noastre si a facut-o in asa fel incat speram ca a lamurit situatia. Daca Tavi Grigore se va simti nedreptatit ii asteptam dreptul la replica, dar pana atunci va invit sa cititi punctul de vedere al lui Cristi Nica:

“Unul dintre motivele pentru care Octavian Grigore a fost indepartat din functia de antrenor al echipei de fotbal, tine de considerente financiare. Suntem inr-o restructurare totala a clubului si incercam sa reducem, pentru ca se pare anul viitor bugetul nu va mai fi la nivelul acesta si trebuie sa supravietuim.

Anul trecut am avut undeva la 11 milioane de lei, daca nu ma insel, iar anul acesta se pare ca va fi undeva la 50-60% din cauza a ceea ce se intampla in oras. Stiti foarte bine, situatia liniilor de tramvai care daca nu vor fi finalizate pana lasfarsitul anului vor fi platitie din bani publici( n.r.- in cazul in care liniile de tramvai nu vor fi finalziate pana la 31 decembrie 2015, primaria Ploiesti nu va mai primi bani din fondurile europene si va trebui sa achite integral costurile ulterioare).

Al doilea motiv tine de criteriile sportive. Salariul domnului Tavi Grigore era undeva la 4.400 lei brut. Domnul Tavi Grigore, tot respectul pentru ce a fost, este un antrenor ok, dar pentru o echipa de Liga a VI-a, cu copii care s-au antrenat de la 8 ani, la care ai oarecari pretentii, sa joace cu unii care sincer sa fiu, improrpiu spus, dai cu goarna prin sat : haideti ca avem meci la ora 11.00 si sa fii pe locul IV la 8 puncte de prima clasata din punctul meu de vedere este o contraperformanta. Din punctul meu de vedere, niste copii care fac antrenament aproape in fiecare zi sa joace cu unii dela tara si sa ne bata aia… Sincer sa fiu ii batem numai cu echipamentul si cu pregatirea fizica, nici nu trebuie sa jucam. Adica avem un centru de copii si juniori care a functionat, s-au cheltuit undeva la 3,2 miliarde lei vechi salarii pe anul trecut si functioneaza de vreo 7-8 ani si nu avem nimic. Dai cu tunul ca sa gasesti un jucator care sa joace la Liga a III( Divizia C), poate la judet. Atunci de ce sa cheltuim banii?

Trebuie facuta o analiza pertinenta: mai functionam, ridicam nivelul sau nu mai cheltuim 3 miliarde?

Momentan de echipa se va ocupa Marcel Catinca, pentru ultimul meci din acest campionat, iar in pauza competitionala, alaturi de Lucica Radulescu sa gandim strategia. E clar ca vom merge pe performanta si nu se pune problema desfiintarii echipei. Este posibil ca, pe o anumita strategie, Tavi Grigore sa revina”.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy