Take a fresh look at your lifestyle.

Corespondență de la Chișinău// Joaca de-a scosul partidelor de pe listele electorale în ajun de alegeri

    Sunt ore numărate până când Republica Moldova își va alege soarta.

    Campania electorală desfășurată în Republica Moldova a fost una liniștită, dar și murdară: unul dintre partidele de opoziție a fost eliminat din cursa electorală de către Comisia Electorală Centrală (CEC) doar pentru că a folosit investiții străine; un partid politic a încercat să cumpere voturi cu 100 sau 200 de lei, pe lângă toate au mai fost descoperiți de poliție membrii grupului Antifa.

    Securitatea Republicii Moldova scârțâie, deoarece partidele de opoziție nu își pot împărți voturile, iar Voronin deja a solicitat la CEC excluderea lui Dodon din campanie, scrie moldova24.info. Se vor bate între ei, dar va pătimi și poporul imediat după alegeri. Încă pe 6 octombrie Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti a convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate pentru a asigura liniștea publică, pusă în pericol.

    Actualmente, Curtea Supremă de Justiție a exclus OFICIAL Patria lui Renato Usatâi, iar în prezent CEC decide soarta Partidului Democrat din Moldova – va participa sau nu în campania de mâine? Liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a întocmit o cerere prin care a solicitat excluderea PDM de pe lista concurenților electorali. Motivul adus de acesta este că PDM și-a permis depășirea cheltuielilor pentru campanie, stabilite de lege, cu peste 100%, această sumă fiind de peste 114 milioane de lei, anunță MPA, citată de Ziarul de Gardă.          

    Sperăm că mâine vom avea parte de o zi liniștită iar după alegeri să ne apropiem și mai mult de spațiul european.

    Revin cu detalii…

P.S. Îi mulțumim din suflet Președintelui României, Klaus Iohannis, pentru prezența la Chișinău în plină campanie electorală și sperăm că rolul declarațiilor sale își vor găsi rezultatul mâine la urne!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy