Take a fresh look at your lifestyle.

Copilărie prin joc și voie bună în inima Florenței

Duminică, 27 mai 2012 cu începere de la orele 11:00, pe asfaltul ce acoperă Piazzale Caduti dell`Egeo (retro-Fortezza da Basso) în inima Florenţei, vor prinde contur şotroanele “generaţiei cu cheia la gât”. Pioneri de-odinioară (Grupul de iniţiativă ”Tinerii Români din Firenze” și Asociația ”Flacăra”), fii ai “generaţiei în blugi”, vor reaprinde pentru câteva ore flacăra copilăriei prin joc şi voie bună. Timp de patru ore, până la orele 15:00 se vor juca fără limită de vârstă, unele din cele mai îndrăgite jocuri, printre care se numără: “şotron”, “9 pietre”, “raţele şi vânătorii”, “elasticul”, “table”, “macaua”, “coarda” etc. De la eveniment nu vor lipsi premiile în cărţi, veselia şi cheile personalizate!

Startul pentru cea de-a doua parte a evenimentului se va da la orele 16:00 în Cruise Lounge Bar (Via XXVII Aprile no.16 – lângă Piazza Independenza, Firenze), acolo unde invitatul Asociației ARTIMARO (Arta si Imagine Romanească), cantautorul Vlad Mihuță va susține un recital folk. În încheiere, DJ HardShutter va face atmosferă cu un program de karaoke pe muzica românească a anilor `90. Bonul de consumaţie va costa 8 euro, iar peste toate acestea se va lăsa cortina în jurul orelor 20:00, cu promisiunea că: următoarea ediţie (cea de anul viitor) a “Jocurilor Generaţiei cu Cheia la Gât – Florenţa” va fi mai şi mai şi!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy